Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire jön be, ha egy férfi sokat mosolyog?
A kérdést egy nemrégiben olvasott újságcikk juttatta eszembe. Ebben leírták, hogy a nők alapvetően szeretik, ha egy pasi mosolygós, de a túlzott mosolygás visszatetszést vált ki belőlük. Gondolom, ez már a határozottság, férfiasság rovására megy - bár ez az én véleményem.
Kíváncsi lennék a hölgyek véleményére - kedvelik-e a mosolygós pasikat, és az említett cikkben leírtaknak vajon van-e valóságtartalma szerintük? A mosolyból - ahogy másból - sem jó a túl sok? Nők, hogy látjátok ezt a dolgot?
Szerintem ez jo dolog. Nekem alapbol mosolyra all a szam, mindig vidam vagyok, szoval nalam elony, ha a pasi is hasonloan jokedvu lenne.
27N
Mosolygás a legjobb dolog. :)
21/L
Ha folyton és mindenen vigyorog mint a fakutya, azt nem szeretem.
Nekem a komolyabb férfiak tetszenek/vonzanak, de természetesen, ha olyan a helyzet, jó látnom a mosolyát.
Ha ilyen perverz vén kecske mosolyog rám,annak nem igazán tudok örülni.
Ha a párom rámmosolyog,amikor meglát vagy mondok neki valamit, annak örülök, jól esik, szeretem úgy látni.
Az nyilvánvaló, hogy a mosoly szimpátiát képes ébreszteni, tehát egyértelműen pozitív dolog. Két további kérdés jutott eszembe:
1. Ha nektek egy külsőre nem feltétlenül tetsző férfi mosolygós, azzal növeli az esélyeit, ha meg szeretne veletek ismerkedni?
2. Igaz, hogy a mosolygás ragályos? Ha a társaságotokban sokat mosolyog egy férfi, igaz, hogy rövid idő után azon kapjátok magatokat, hogy ti is egyfolytában "vigyorogtok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!