Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért divat a szingliség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat a szingliség a nők körében?

Figyelt kérdés

Miért nem keresnek a nők komoly kapcsolatot manapság?

Úgy mint a pasik, jó nekik az alkalmi szex is.

2017. ápr. 9. 22:35
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Mert jó keverni a háttérben mindenkivel, kötöttség nélkül, közben hangoztatni "én szingli vagyok".
2017. ápr. 10. 20:04
 42/43 anonim ***** válasza:
Szerintetek ki számít szinglinek?
2017. ápr. 10. 20:18
 43/43 anonim ***** válasza:

Nem divatból vagyok szingli, nem is tartom menőnek (ez a menőz-ciki hülyeség amúgy is a tizenévesek szórakozása), totál nem érdekel, hogy más mit gondol rólam. Azért vagyok szingli, mert az exemmel nem passzoltunk, és még nem érzem magam késznek egy újabb érzelmi kötődésre. Szexkapcsolathoz ez nem is kell.

Azzal sem értek egyet, aki írta, hogy "megnyílok egy idegennek". Én sokkal előbb "adom oda" (ez milyen hülye kifejezés már, mintha valami ajándék lenne) a testem, mint a lelkem, mert az érzelemmentes szex nálam működik, és a lelki sérülésektől jobban szoktam félteni magam, mint attól, hogy pl begörcsöl a vádlim egy fura pózban. Olyannal nyilván nem kezdek, akiről nem tudom, hogy sose bántana fizikailag, de attól, hogy valakivel hónapok óta beszélgetünk meg együtt lógunk, még nem fogom tudni, hogy lelkileg megbántana-e, mert az gyakran akaratlanul történik. Na, ezért pártolom inkább a szexkapcsolatot jelenlegi helyzetemben.

Egyébként a férfiak is egyre inkább kerülik a párkapcsolatokat észrevételeim szerint, szóval magatoknak is köszönhetitek, hogy a nők is egyre többen a laza dolgokat keresik.

2017. ápr. 11. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!