Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért divat a szingliség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat a szingliség a nők körében?

Figyelt kérdés

Miért nem keresnek a nők komoly kapcsolatot manapság?

Úgy mint a pasik, jó nekik az alkalmi szex is.

2017. ápr. 9. 22:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
80%

Kettős mérce, ahogy írták előttem is: szerinted rendben van, sőt menő, ha egy férfinek csak szex kell, azzal lehet villogni, de egy nőnek már ciki? :)

Én meg pont azt látom gyakorin meg az életben is, hogy a "férfiak" sírnak-rínak, amiért nem tudnak összekaparni maguknak egy barátnőt, és így már nincs életük, bedepiznek. Na, ez a szánalmas. (Tisztelet a kivételnek.)

Én úgy látom, a nők képesek egyedül is megtalálni a boldogságot, legalábbis egyetlen ismerősöm sincs, aki egy akármilyen pasitól tesz függővé az élete értelmét.

2017. ápr. 9. 23:29
 22/43 A legrosszabb ***** válasza:
33%
#19: Én is ezt vallom. Mégis kizárólag csak ezeknek van esélye nálatok, de nekik AZONNAL. Tudom, láttam, tapasztaltam, hogy milyen attitűddel rendelkeznek az évek óta szingli nők. :)
2017. ápr. 9. 23:30
 23/43 A legrosszabb ***** válasza:
33%
Bocs, #20-ast akartam írni.
2017. ápr. 9. 23:32
 24/43 anonim ***** válasza:
45%
Eleg szomoru, hogy a nok fejlodnek a pasikhoz es nem forditva!!!!!!!
2017. ápr. 9. 23:34
 25/43 anonim ***** válasza:
21%

"Kettős mérce, ahogy írták előttem is: szerinted rendben van, sőt menő, ha egy férfinek csak szex kell, azzal lehet villogni, de egy nőnek már ciki? :)"

Tipikus árnyékboxolás. Hol írt ilyet a kérdező? Valójában az van, hogy ezt valószínűleg TI tartjátok menőnek, és általában azért sírtok, hogy titeket miért vetnek meg érte, meg nektek miért nem szabad. De ez két külön dolog!

"Én úgy látom, a nők képesek egyedül is megtalálni a boldogságot, legalábbis egyetlen ismerősöm sincs, aki egy akármilyen pasitól tesz függővé az élete értelmét."

Én meg rohadtul nem látom így. Nagy átlagban legalább ugyanannyira boldogtalanok, elveszettek vagytok és menekültök a pótcselekvéseitekbe. Csak erről valamiért nem szokás beszélni, meg a társadalom kevésbé tartja gáznak.

2017. ápr. 10. 00:06
 26/43 anonim ***** válasza:
58%
25-ös, és ez neked miért baj? Nem mindegy az neked, hogy számodra idegen nők egyedül vagy komoly kapcsolatban akarnak élni? Mi a fene közöd van neked mások életéhez? Mi a közöd ahhoz, hogy ki boldog és ki boldogtalan? Semmi közöd hozzá, hogy macskát tart inkább egy férfi helyett, és ahhoz sincs, ha ezt majd negyvenéves korában megbánja. Söprögessenek a férfiak először a saját portájuk előtt.
2017. ápr. 10. 00:21
 27/43 anonim ***** válasza:
25%
26: Neked meg mi közöd hozzá, hogy én hol söprögetek? Reagáltam egy itt terjengő tévhitre, mert rohadtul álságosnak tartom. Ha viszont ennyire csípi a szemed az ellenvélemény, akkor bújj vissza a macskáidhoz és felejtsd el az ilyen weboldalakat!
2017. ápr. 10. 00:31
 28/43 anonim ***** válasza:
11%
Aranyapám, iderottyintottál a fütyizörejről. :)
2017. ápr. 10. 00:36
 29/43 A legrosszabb ***** válasza:
13%
Egyébként meg minden "szingli" nőt kúrogat valaki titkon. Ennyit a szingliségükről. :D
2017. ápr. 10. 00:45
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy évig voltam szingli és nem krogatott senki...vagy csak nem vettem észre? :-)

Megvártam azt aki tényleg kell nekem. És nem tört össze a lelkem egy év magánytól.

Amúgy mindenki komoly kapcsolatot keres, azért vagyunk szinglik, mert nem jövünk össze minden szeméttel amit elénk fúj a szél. És sokat kell várni általában a férfire akivel kölcsönös a vonzalom és mindketten kapcsolatot akarunk és szabadok is vagyunk erre.

2017. ápr. 10. 06:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!