Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat a szingliség a nők körében?
Figyelt kérdés
Miért nem keresnek a nők komoly kapcsolatot manapság?
Semmi közöd hozzá, hogy a nők egy része szexkapcsolatot keres. Senki felett nincs jogod ítélkezni, és senki ágyában nincs jogod turkálni. Ha neked nem tetszenek az ilyen nők, akkor ne közöttük szimatolgass. Az ilyen nők magasból tesznek arra, hogy neked mi a véleményed róluk, veled úgysem fognak soha szexelni.
2017. ápr. 9. 22:55
12/43 anonim válasza:
Ledegenerálódott a szex....ez van, kènyes téma ez sokaknál...egyenes út a kiégéshez.
Sok nő/férfi úgy használja a másikat, mint egy zsebkendőt, semmibe nézve a másik érzésvilágát, ezért tartunk itt yeah...
2017. ápr. 9. 23:03
13/43 anonim válasza:
Én bírom az ilyen nőket, szerintem semmi gond nincs velük. Ezen az oldalon van túlmisztifikálva az egész.
2017. ápr. 9. 23:05
14/43 A legrosszabb válasza:
A nők bizonyos része, kis hányada teszi ezt, hogy örök szingliségre ítéltetik magukat, miközben a FB-os posztjaikból lerí, hogy a legtökéletesebb, legmakulátlanabb hapsira áhítoznak évek óta. Nekem is vannak ilyen nőismerőseim, régi kolléganők, akiknek szent meggyőződésük, hogy a jóképű izmos, sportos, barna bőrű, borostás Ántónió/Rodrígó/Fernándó fog egy szál rózsával a szájukban bekopogtatni hozzájuk angyalszárnyakkal. Kapásból három nő képe lebeg előttem, akik, nem vicc, 10-12 éve szinglik. Spanoltam velük egy ideig, de amikor beavattak a kis "vágyálmaikba", szépen leépítettem az ismerkedéseinket. Természetre különben borzalmas nők, elviselhetetlenek, igazából nem is a talajon járnak, hanem röpködnek több méter magasan. Egy normális átlagsrác labdába sem rúg náluk.
2017. ápr. 9. 23:11
15/43 anonim válasza:
Nem igazan talalkoztam en evvel,hogy a csajok alkalmi / szex kapcsolatot keresnenek :O
Orulnek ha mar lenne egy normalis,es komolyan kapcsolatom inkabb...
Bar aztan a mostanu fiatalok...hat lehetseges... :)
2017. ápr. 9. 23:11
16/43 anonim válasza:
A férfiaknak ez csak jó, nem kell prostihoz menni és nem kell sokáig fűzni egy csajt, mert az már a többségének nem is menne, azt se tudják, hogy kell.
Marad az ész nélküli, reméljük gumimentes nemibeteg dugászat...
2017. ápr. 9. 23:12
17/43 anonim válasza:
Én azért szurkolok az embereknek, hogy ne féljenek ennyire az érzéseiktől:)
2017. ápr. 9. 23:14
18/43 anonim válasza:
Kettős mérce.
Mert ha egy pasi akar csak szexet,az nem baj mi?!
Amúgy nem vagy bíró,hogy ítélkezz bárki felett is.Semmi közöd mások magánéletéhez!
A válasz,mert sokat csalódtak a pasikban,többször törték a szívüket össze.
2017. ápr. 9. 23:19
19/43 A legrosszabb válasza:
#18: Bla-bla-bla! A "többször összetört szívű lány" valahogy mégis mindig e férfitípus után sóvárog: [link] :( Biztos az én készülékemben van a hiba...
2017. ápr. 9. 23:23
20/43 anonim válasza:
19# Az,hogy kinek milyen pasik jönnek be,semmi köze a szerelmi csalódásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!