Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire divat a szingliség?
Magasról teszek rá, hogy mi a divat, nem azért vagyok szingli, hanem azért mert senkit nem tudnék elviselni magam mellett, és hosszűtávon engem se tudna elviselni senki sem. Olyan ember nem létezik. :)
20/l
azért, mert egyedül könnyebb.
1 ember rezsije kevesebb, mint 2 ember rezsije.
Ez nem így van.Látszik hogy még nem éltél senkivel se.Ha mindketten dolgoznak akkor még jól is jönnek ki ahhoz képest
Nem kell elköteleződni, szabadság és megváltozott az élet 20 évvel ezelőtthöz képest. Én azért igyekszem tenni róla, hogy fogyatkozzon a szingli lányok száma.
24 / F
4-esnek küldöm ezt a viccet:
- Jean, miért van ilyen hideg?
- Elnézést, uram, nem tudtam, hogy hazajön, így csak egy személyre fűtöttem be.
#5 nem is fogok, mivel eddig csak az igényeket hallottam a másik fél részéről velem szemben, úgy, hogy ők l****t se tettek le az asztalra.
De akkor is azt mondom, hogy egyedül könnyebb.
Más az ha egy élősködővel jössz össze és más az ha egy olyan emberrel aki normálisan dolgozik.Persze az se mindegy kinek milyen igényei vannak.Ha neked jobb egyedül akkor válljék egészségedre,te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!