Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire divat a szingliség?
#10 manapság mindenkinek csak igényei vannak és csak kritizálni tudja a másikat, mindegy, hogy dolgozik e az illető vagy sem. minimálbéres dolgozók többsége is nagy hitelmentes házat akar, meg a legújabb ájfont.. nem számít, hogy a fizetése megélhetésre sem elég.
Kösz, hogy megenged, hogy egyedül éljek.
Nekem csóró nő nem kell. Eddig mind az volt. Inkább élek egyedül, mint valakit + a kölkeit támogassam. Max. 10 szép hétvége, azután tipli, mielőtt be akarna bútorozni hozzám.
54F
Nem tudom,hogy mások miért szinglik,de én azért,mert tökéletesen elvagyok egyedül,már több mint fél éve.Nem igénylem a kötöttségeket semmilyen téren,szabad szellem vagyok.Ha újra belemegyek egy kapcsolatba,az csakis nagy szerelemből lehet.Különben is fiatal vagyok még,most bulizni szeretnék és utazni,élni a saját életem.Majd ha családot és nyugit szeretnék,kezdek el újra párkapcsolatban gondolkozni(5-10 év múlvára tervezem).
20L
Nem divatból vagyok szingli, hanem mert a nők így döntöttek.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!