Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiket teljesen hidegen hagy az öltözködés! Mennyire zavarna ha a barátnőtök picit megpróbálna befolyásolni ezen a téren?
A barátomat egyáltalán nem érdeklik a ruhák, ami rendben is van. Viszont általában nagyon előnytelenül öltözködik. Nem a szandál-zokni-susogósmaci szint azért, de nem is sokkal jobb. Na jó, annál azért igen.
Van két famerje, egyik sem a mérete, nagyobb mindkettő kicsit mint kéne(ő kövérnek tartja magát, pedig nem az) de ezt leleményesen övvel és szárfelhajtással orvosolja. Ettől még lógnak rajta. Táskát általában nem hord, a zsebeibe tömködi a cuccait, amitől két oldalt viccesen kidudorodik a nadrágja. Cipő valami kínais tornacipő, ami szakad le a lábáról. Van kb. 10 pólója, ilyen gimnáziumban, egytemen tervezett "vicces" mintájú (nagyon nem viccesek) és lehetetlen színű, agyonmosott, semmilyen fazonú csodák.
Félreértés ne essék, nem akarok belőle valami divatmacsót csinálni. De egy méretben megfelelő nadrág, egy nem foszladozó cipő, valami normális minta nélküli póló jót tenne neki. Esteleg egy kisebb méretű férfi táska, hogy ne a zsebeiben hordjon mindent. Titeket zavarna ha a barátnőtök megpróbálna ilyen irányba terelni? Nekem tetszik ő így farmer-pólós srácként, csak sokkal jobb lenne egy fokkal igényesebb farmerban és pólóban. (Nem anyagi okok miatt nem vesz új ruhákat.) 25 éves, ha ez számít.
Beszéljétek meg, hogy elmentek együtt venni pár új ruhát.
Ő is jobban fogja magát érezni, ha látja hogy jól áll rajta az adott darab.
Kár, hogy nem magától szeretne változtatni, mert szerintem így leírás alapjan kínos amit csinál. A zsebek nem arra vannak, hogy tele pakoljuk:)
Sok sikert!
Az én barátom most vett egy katonai nadrágot, amin kb. csak zsebek vannak, és mindent bele pakol. :DDD De engem ez mondjuk nem zavar, inkább maga a nadrág ténye.
Egyszerűen megmondtam neki hogy bébi, nekem ez a nadrág nem tetszik (mondjuk már megszoktam), tudod hogy szerintem mindenben szexi vagy, de egy farmert kéne venni. És elrángatom. :)
hidegen hagy, és nagyon zavarna.
27F
Ha nem is megváltoztatni kellene, de esetleg "terelgetni" olyan cselesen csajosan, hogy a pasi ne vegye észre. 😀 Pl egyszer mondd neki, hogy menjetek el egy nagy bevásárlóközpontba (árkád, aréna, amerre laktok). Nézelődj a női ruhák között, aztán csak próbáld ki, mit szól ahhoz, ha a pasi cuccok között azt mondod egy táskára, hogy milyen férfias és szexi. A reakcióból úgyis látod, hogy menthetetlen a helyzet, vagy esetleg bejön neki. Én is el szoktam mondani a véleményemet a pasi ruhákról barátomnak. Ha látok valamit, amiről tudom, hogy jól állna neki, megkérdezem, hogy tetszik-e. Aztán ha azt mondja, hogy nem, akkor nem erőltetem.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!