Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar ha egy férfit nem tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha egy férfit nem tudsz irányítani, befolyásolni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most arra célzol hogy pont leszarja mi lenne nekem jó és akár kérésem ellenére elmegy kanbulizni az éjszakába és nem hajlandó változtatni semmit mert ő ilyen és kész vagy arra hogy zavar-e ha nem papucs?
2016. ápr. 14. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül zavar, de szeretem, ha én irányíthatok.
2016. ápr. 14. 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem azért jövök össze valakivel, hogy irányítsam, szóval nem igazán értem a kérdést, miért is zavarna?

Nem gyereket akarok magam mellé, akit irányítani kell, hanem önálló felnőtt embert.

2016. ápr. 14. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Irányítani az autót kel pl.de egy fèrfit kizárt.Megbeszèlni a dolgokat azt lehet vagy kompromisszumot kötni ,hogy mindkettötöknek megfeleljen a dolog.
2016. ápr. 14. 17:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha a férfi irányítani szeretne azt elfogadjátok?

Mert úgy vettem észre az nem tetszik a mai nőknek!!

2016. ápr. 14. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Én szeretem ha egy pasi határozott viszont azt nem ha irányítani akar. Nincs szükségem rá. Persze arra sem hogy én nekem kelljen irányítani.

20/l

2016. ápr. 14. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Kérdező a második kérdésedre válaszolva, nem, "szülőt" sem keresek magamnak, hogy irányítson..

Számomra csak úgy van értelme egy párkapcsolatnak, ha egyenrangúak benne a felek. Nem akarok senkit sem irányítani, de nem is tűröm, hogy engem irányítsanak. Megbeszélni dolgokat és kompromisszumot kötni természetes, de teljesen önálló felnőttként ne próbáljon meg parancsolgatni senki.

2016. ápr. 14. 17:57
 8/12 A kérdező kommentje:
3-as nem akarlak megbántani,de az ilyen lányok szoktak a legnagyobbat koppanni!
2016. ápr. 14. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Idáig akkor koppantam, amikor nem volt egyensúly a kapcsolatban.. A férjemmel teljesen egyenlőnek tekintjük egymást, ráadásul mindketten elég független típusok vagyunk, de idáig még egy kapcsolatom sem működött ilyen jól.

De ez persze egyénenként változik, én szubjektív vagyok a témában, nem tagadom :) Rengeteg olyan ember van, férfiből, nőből egyaránt, aki határozatlanabb típus, igényli, hogy "terelgessék" (nem akarom az irányítás szót használni, számomra túl negatív töltettel bír). Számukra nem lenne jó egy olyan társ, mint én. Olyanok is szép számmal vannak, akik kifejezetten irányítani akarnak, szükségük van arra, hogy a kontroll az ő kezükben legyen.. Na számukra sem lennék jó társ.

A lényeg, hogy olyannal legyen az ember, akivel passzolnak az igények ilyen szempontból, ez az élet sok területére igaz. Mi amolyan "zsák a foltját" vagyunk.

Ha meg koppanok, akkor koppanok, de tudom jól, hogy felállok belőle és megy az élet tovább, mint ahogy eddig is minden alkalommal :)

2016. ápr. 14. 18:15
 10/12 A kérdező kommentje:
3-as ez korrekt volt!
2016. ápr. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!