Hogyan próbálja anyósod befolyásolni, irányítani a pici fiát, akinek már családja van? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Sehogy, szerencsére nagyon jó anyósom van :)
Nagyon nyílt ember, ami a szívén az a száján, így nem indít hátulról támadásokat. Csak ha kérem, akkor "segít" szükség esetén a kisfia meggyőzésében :)
Amúgy párom legkisebb és egyetlen fiú a három gyerekből, tehát anyóson még én is meglepődtem az elején, h ennyire normális.
Igen, folyton kaját akar adni, főttet is, meg felhiv a boltbol, hogy ott bevásároljon.
Meg a menyének is ajándékot vesz, de közben a nyelvével meg rombolja a kapcsolatunkat. Az ajándékkal akarja a lelkünket megvásárolni, mindig azt akarja, hogy csak gondol egyet és mi pattanjunk, menjünk hozzá át.
A fia előtt olyanokat mond, nekem, hogy:"bocsássál már meg nekem, ne haragudjál rám" pedig nem is haragudtam, meg azt sem tudtam mi baja. De ezzel a fia előtt tüntetett fel rossz színben. Meg a fia előtt megszólal nekem: hogy te szoktál veszekedni a fiammal, hogy ne hozzon tőlem kaját, kiabálni szoktál vele ezért? Pedig amúgy nem szoktam kiabálni, de tök gáz, hogy ezt csinálja. Még nekem kell kellemetlenül éreznem magam, mert el akarom dönteni, hogy a saját konyhámban milyen forrásból akarom az ételt enni? HOgy nem az ő kajáját, hanem a sajátomat. Kész....
Bejelentkezik olyan családi programokra, ahová meg se hívták és eljön..
Hála Istennek legalább a férjem látja, hogy milyen gáz ez, és nem hagyja, hogy ezt csinálja...
Az első válaszolónak nem lehet könnyű élete, én kb. külföldre költöznék az ilyen anyós após elöl.
Sehogy,sőt ellenkezőleg
Amig nem voltam én,párom anyuci pici fia volt,hiába voltak barátnői...
Amióta én vagyok,azota nem lógnak egymáson,sőt az anyja pedzegeti,hogy költözzünk össze,meg legyen csak velem,elég "nagyfiú" már (25éves).
Szerintem rájött,hogy ha nincs otthon a kisfia,akkor kötetlenebb az ideje,a férjével utazgatnak,elvannak,élik világukat
Tudja jol,hogy bármi van,ugyis szolok neki..."rám merte bizni a kisfiát":D
remélem igy marad
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!