Tehetek az ellen valamit, ha ennyire rámásztak a barátomra és befolyásolni is tudják ellenem?
Elég egyértelmű nem?
Szerintem egy 2 hónapos kapcsolat miatt nem éri meg ennyi fájdalom. Keress olyat aki a csillagokat is lehozza neked az égről, aki mindig törődik veled és aki sosem bántana meg.
Nem tudom mit gondoljak... Lehet, hogy csak nem akarja kimondani a srác, hogy "szakítsunk"? Én biztos nem viseltem volna el ennyit sem, de én régimódi vagyok.
51/Nő
Hát őszinte legyek én se tűrtem volna ezeket.
Mond el neki este, ha veszekedés lesz belőle, ha nem. Szerintem ez nem normális dolog tőle..
Nézd...
Az, hogy ez a lány hajt a pasidra, még nem nagy ügy, sok ilyen csaj van és lesz is még.
A baj ott kezdődik, hogy a pasid miért nem pattintja le magáról, ha őt nem érdekli a csaj?!... Tessék szépen egyértelműen közölni a tyúkkal : szóba sem jöhet!
Miért kell vele összejárni, találkozni, meghívni magához, stb.???... 8-o
Mit szólna a barátod, ha neked is lenne egy ilyen "barátod", aki állandóan rajtad lóg, eláraszt SMS-kel, állandóan hívogat, és mellesleg szerelmes beléd?...
Szerintem is : hagyd a fenébe ezt a pasit, ez csak szórakozik a körülötte levő csajokkal, begyűjti magának az "udvarhölgyeket" és kedve szerint válogat közülük, bolondítja mindegyiket!... :-[
Ez a pasi mindig ilyen lesz, egész életében, jobban teszed, ha gyorsan elmenekülsz mellőle!!!
hát ez így tleg gáz.
Jobban jársz ha szakítassz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!