Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehetek az ellen valamit, ha...

Tehetek az ellen valamit, ha ennyire rámásztak a barátomra és befolyásolni is tudják ellenem?

Figyelt kérdés
20/L a barátom egyidős velem. 2 hónapja vagyunk együtt. Van egy lány 1 éve aki nagyon hajt rá, ezt barátom haverjai mesélték, meg utána Ő is elmondta mikor rákérdeztem, hogy igaz. Azt mondta bármikor összejöhetett volna vele az egy év alatt, de nem tud úgy tekinteni rá, mint nőre. Nem is érdekelt a dolog, találkoztam vele, bemutatott neki barátom (egy baráti társaságba járnak) már az első találkozásunkkor leszűrtem, hogy még a vak is látja, hogy teljesen meg van őrülve barátomért. Velem közönbös volt. Második találkozásunkkor pedig le se tudtam vakarni, mert a s*ggem nyalta, mennyire összeillő pár vagyunk -.-\'\' Egyébként így saját magához is hívogatja barátom. Elmentünk többször így hozzájuk és csak velem foglalkozott barátom meg azt nevette milyen gyerekesek, mert összeverekedett előttünk a 9 éves öccsével. Nem is érdekelt a dolog, hozzáteszem még így sem, hogy állandóan hívogatja telón barátom és napi 10-15 sms-t ír neki! Kiderült azóta pár dolog. Épp egy buliba tartottunk ahol itt volt ez a lány is. Megérkezett senkinek nem köszönt, végig lesett és súgdolózott rólam pár lánnyal, majd megkérte barátom, hogy hagyj aludjon nála, mint múltkor. Barátom nemet mondott. Elmesélte, hogy tényleg nála aludt, mert 30 km.-re lakik és szegény lekéste az utolsó buszt, gondolom véletlenül -.-\'\' A buli végén még barátom ment oda hozzá köszönni megpuszilni, holott ha az én haverjaim közül valaki így viselkedne vele, én nem hagynám, és megmondanám, hogy barátom és légyszives próbáld meg elfogadni. Aztán egyik este szokás szerint behívta magához a lány. Kérdezte van-e kedvem menni, mondom igen. Hív este, hogy Ő bemegy, de senkit nem visz magával, engem sem, és csak fél órát marad. Úgy volt aznap este talizunk egy fontos dolog miatt, mondja, hogy amint hazaér, hív. Én csörgettem meg fél éjfélkor. Fél 1-kor ír a lány telójáról sms-t, hogy későn ér haza, talizzunk-e? Eljött megbeszéltük amit akartunk, és el is ment, nem hoztam szóba a lányt. Most múlt héten találkoztunk szerdán. Hugom meséli, hogy a suliba a csaj egyik barátnője meséli neki, hogy kihúzták a lány fogát. Meséli barátom szerdán, hogy hívta a lány és képzeljem el, hogy műtötték... Mondom neki, mit mondott suliba a barátnője, erre barátom, hát Ő ismeri, nem hazudna. Utána egész szerda óta semmi hír felőle!!! Megbetegedtem nem tudtam keresni, de Ő sem engem. Tegnap felhívom, de semmi de rég taliztunk, vagy miújság, miért ilyen rekedt a hangod, benyögi, hogy a csajnál volt egész hétvégén. Tényleg csak a fogát húzták ki, de ez annyira megviselte szegényt és barátom támogatására volt szüksége... Én nagyon kedvesen/normálisan álltam ehhez a lányhoz, nem szóltam ellene barátomnak, de most olyan szinten kiakadtam, hogy szét tudnék robbanni, ezek mind azt mutatják, hogy befolyásolni tudja ellenem! Persze, hogy kedves/aranyos/tökéletes így mutatkozik barátom előtt, mert meg van bolondulva érte. Ma állítólag eljön azt mondta, szóljak neki, hogy ez nekem rosszul esik és zavar??? Az a baj, hogy soha nem veszekedtünk még, de tudom, hogy most ebből vita lesz, és az a legszomorúbb, hogy elérte az aljas célját az a ...... mert tudja befolyásolni ellenem :(
2009. szept. 15. 09:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok! Sajnos én is ezt érzem, és így is gondolom, hogy nem lesz így jó tovább... Pedig ha hiszitek, ha nem más probléma egyátalán nincs vele, kivétel ez az aljas lány.
2009. szept. 15. 12:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem is hagyd ott a srácot, mert ez elég gáz.

A csaj is idegesítő, de ha a barátod nem lenne ilyen akkor akár földhöz is verhetné a seggét, akkor sem foglalkozna vele.

Mondd meg neki, hogy átgondoltad a dolgot, neked ez így nem tetszik, nem szeretnél cirkuszolni vele, meg megtiltani dolgokat, mert akkor te leszel a hülye hisztis barátnő, akit lehet együtt szidni, egyszerűen te egy olyan pasit szeretnél, akihez nem tartozik egy utánfutó és különbséget tud tenni aközött, hogy mit csinálhat úgy, hogy nincs barátnője, meg mit csinálhat úgy, hogy van barátnője. Te jobbnak látod ezt befejezni, nincs kedved idegesíteni magad a hülyeségei miatt. Ezt valahogy úgy mondd el neki, hogy ne tudjon félbeszakítani, mert ha elkezd ígérgetni, akkor sajnos jó esély van rá, hogy semmi nem lesz belőle, mert eddig is összehoztak dolgokat titokban ugyebár...

Hidd el a normális pasi ilyet nem csinál, keress inkább egyet, két hónap nem a világ vége, jó inkább hogy ilyen hamar kiderült milyen "kedves" barátod van...

2009. szept. 15. 12:21
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen, mindnek van valami idegesítő dolga, egy sincs, aki teljesen tökéletes, de ez sajnos az a kategória, ami szinte mindenkinek elviselhetetlen, hiába nincs más baj vele. :(
2009. szept. 15. 12:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
amúgy szinte biztos, hogy miutuán "szemét módon" te a "hisztis" kidobtad őt, majd a másik csaj "megvígasztalja". az is lehet, hogy erre megy ki a játék.
2009. szept. 15. 12:34
 15/23 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, amit te írtál utolsó. Valószínű így lesz, és akkor tényleg elérte a célját ez számító sze_étláda.
2009. szept. 15. 12:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod azt szokták mondani,hogyha 2 ember szereti egymást akkor ott harmadiknak nincs helye..Elég egyértelmű,hogy a srác nem vesz téged komolyan..Én nem foglalkoznék vele többet,hisz van olyan fiú aki istennőként fog kezelni téged,és nem egy (elnézést a kifejezésért) eldobható törlőrongynak..Fiatal vagy,még jöhet neked az igazi...

37/L

2009. szept. 15. 12:58
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Ne csak a csajt hibáztasd, nagyon is hibás a barátod is. Dobd fel a labdát, vagy a csajt választja, vagy téged. Vagy dobd ki teszt jellegel, hogy mi lesz a reakciója. Ha nem zavarja, akkor valószínűleg nem jelentesz neki sokat.
2009. szept. 15. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki a srácot. ha velem így viselkedett vna anno a párom, a lába se érte vna a földet!
2009. szept. 15. 13:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta? Most olvasam a történeted...Érdekelne:)
2010. márc. 2. 15:27
 20/23 A kérdező kommentje:
Szia. Akkor szakítottam vele, de nagyon hirtelen, mert iszonyat mérges voltam meg sem beszéltük meg semmi. Másnap megkeresett, hogy megbeszélhetnénk-e a dolgot? Találkoztunk, beszéltünk :) Újra együtt vagyunk és azóta is :) Ez a lány még mindig nyomul ezerrel, de elképesztő :O Naponta hívja sms-ek találkozni akar állandóan stb. Viszont barátom azóta nem tartja vele ennyire szorosan a kapcsolatot :) Sőt azóta kb. 2x találkoztak, a telefonját nem veszi fel az sms-ekre nem válaszol :) és végre belátta, hogy tényleg túlzás volt amit csinált.
2010. márc. 3. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!