Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akiket teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiket teljesen hidegen hagy az öltözködés! Mennyire zavarna ha a barátnőtök picit megpróbálna befolyásolni ezen a téren?

Figyelt kérdés

A barátomat egyáltalán nem érdeklik a ruhák, ami rendben is van. Viszont általában nagyon előnytelenül öltözködik. Nem a szandál-zokni-susogósmaci szint azért, de nem is sokkal jobb. Na jó, annál azért igen.

Van két famerje, egyik sem a mérete, nagyobb mindkettő kicsit mint kéne(ő kövérnek tartja magát, pedig nem az) de ezt leleményesen övvel és szárfelhajtással orvosolja. Ettől még lógnak rajta. Táskát általában nem hord, a zsebeibe tömködi a cuccait, amitől két oldalt viccesen kidudorodik a nadrágja. Cipő valami kínais tornacipő, ami szakad le a lábáról. Van kb. 10 pólója, ilyen gimnáziumban, egytemen tervezett "vicces" mintájú (nagyon nem viccesek) és lehetetlen színű, agyonmosott, semmilyen fazonú csodák.

Félreértés ne essék, nem akarok belőle valami divatmacsót csinálni. De egy méretben megfelelő nadrág, egy nem foszladozó cipő, valami normális minta nélküli póló jót tenne neki. Esteleg egy kisebb méretű férfi táska, hogy ne a zsebeiben hordjon mindent. Titeket zavarna ha a barátnőtök megpróbálna ilyen irányba terelni? Nekem tetszik ő így farmer-pólós srácként, csak sokkal jobb lenne egy fokkal igényesebb farmerban és pólóban. (Nem anyagi okok miatt nem vesz új ruhákat.) 25 éves, ha ez számít.

2016. máj. 9. 00:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Őket fogja,mert ,,egó"-sak.

Nem is értem,hogy jöttél össze a pároddal.

Igénytelen alak,iszonyat.

Nálunk volt egyetemen ,,programozó lettem igénytelen állat",és mondtam hogy ugyan rám nem fogjátok ezt a förtelmet adni,undorító,és büszkén hordják egészségükre a lakásuk is hasonló színvonalú lehet.

Ha van rá pénze akkor meg pláne gáz,még jobban igénytelen,az egész élete ilyen lesz,nem lehet vele megjelenni egy komoly társaságba mert

1. nem veszik komolyan

2. igénytelen emberrel nem mutatkozunk

3. a munkájában is ki fog tűnni

Ez kihat az egész életére és tükrözi az egész hozzáállását a dolgokhoz,jó az így alapon.

Ne számíts túl sok jóra tőle,majd mindenből mehettek a legolcsóbb sz..rba.

2016. máj. 9. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudtál így vele ebben a formában összejönni? Randira is ebben járt, meg amikor megismerkedtetek is? Nem értem. Lehet, ez csak én vagyok, de nálam az öltözködés is egy faktor. Ha úgy látom, hogy nevetségesen teszi azt, semmi ízlés nélkül, akkor pápá. Mert nem illünk össze, mert igénytelen az ilyen ember.

A barátodnak pedig persze vehetsz cuccokat, meg segíthetsz vásárolni, de ezen a belülről fakadó igénytelenségen (hogy 25 éves, felnőtt férfiként neki ez így jó, ennyire képes reprezentálni magát) semmi nem segít, mert egyszerűen nincsen rá igénye.

2016. máj. 9. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hasonló helyzetben vagyok a párommal. Mondjuk ennél jobb helyzetben vagyok, ezért is hagyom őt úgy, ahogy van.

Az nála is játszik, hogy mondja, kéne neki új cipő, megvesszük, aztán mégis a kicsit levált talpú agyonhordottat veszi fel. Ruhái is úgy vannak, hogy van 3 pulcsija, 2-3 pólója, 5-6 inge, azokat cserélgeti... ez hagyján, de ezek közül több van, ami már cserére érett vagy nagyon ódivatú. És emellett válogatós is... ha elmegyünk ruhát nézni, akkor a többség nem tetszik neki (bármi, ami picit feszülősebb - nem a díszb.is cicafiús jellegűre értem), divatosabb, esetleg picit élénkebb színű, az már nem tetszik neki, meg nem férfias meg nem elég kényelmes... meg egy csomó ruhájával úgy van, hogy sajnálja kidobni, ezért toldozza-foldozza... van ilyen 6x megvarrt, már kifakult anyagú kordnadrágja, amit nem akar kidboni...

Max. annyit teszek, hogy karácsonyra mindig kap a "királyabb" ajándékok mellett ruhát, és együtt megyünk el megvenni, mert meglepetésruhát nem szeret kapni. És akkor már csak olyat mutatok meg neki, ami nekem tetszik.

2016. máj. 9. 11:48
 14/14 mringer válasza:

Sziasztok!

Nehéz dolog amiről szó van.A tapasztalatom sok síkú, viszont kívülről, megmondó emberként változtatni valakin több mint science fiction.

Az igénynek belülről kell jönnie. Azt kell elérni, és csak segítő szándékkal, soha nem parancsolással, vagy zsarolással (a stílus nem spenót), hogy milyen előnye fog származni abból, ha egy cseppet odafigyel arra, miben teszi ki a lábát a többi ember közé.

Ezt az oldalt/cikket kukkantsátok meg:

[link]

Segíthet kialakítani az új szemléletet.

2016. máj. 10. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!