Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabu ha valaki szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabu ha valaki szeret kockulni?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön is én még egy embert nem láttam aki ki merte volna írni hogy szeret játszani például mert az a hobbija. Az olvasást meg a filmezést mindenki kiírja azt nem szégyenlik de ha gamer vagy az tabu mert a csajok nem szeretik, vagy egyből életképtelennek tartanak?

2017. ápr. 4. 21:54
1 2 3 4
 31/34 Költőnő? ***** válasza:
Nekem nem hátrány, ha konkrétan nem függő, mert én is sokat kockulok. Csak ne az legyen, hogy nem létezhet mellette más.
2017. ápr. 5. 06:02
 32/34 anonim ***** válasza:

"Én is el tudok játszani órákat, de ha valakinek ez az élete, annak miért kell társ?"

Na én pont ezért kerülöm DIREKT a kapcsolatot. Egyszerűen a hobbim többet ér. Pedig v ki szerint még jól is nézek ki. De akkor se kívánok ezzel foglalkozni.

"egyszerűen azért tartom pont a videojátékozást gyerekesnek, mert szerintem gyerekes dolog, nem tudom, egy felnőtt embernek mi élvezet van benne. A nevében is ott van, hogy játék, nem véletlen:D"

Már bocs de a foci VB is egy játék v bármilyen sport rendezvény pl Olimpia, benne is van a nevében h játékok.

A felnőttek is játszanak szabadidejükben.

A videojáték ennek csak 1 formája.

2017. máj. 22. 18:18
 33/34 anonim ***** válasza:

A nők nem tudják elviselni, ha valamikor nem ők az elsők a pasinál. És hát a számítógépes játékok a Sátán műve, ő maga programozza kénköves mancsaival és terjeszti a világon őket.

Az természetesen tökéletesen rendben van, amikor a lány pöntyörgeti 24/7 az okostelefonját, és heti 1 hónapot lóg a Failbookon, mert hát ha nem lájkolhat napi ötszázcsiliárd bejegyzést, akkor ő már ugye nem is létezik! A számítógépes játékok az fújfúj monnyonle, de a Failbook maga a megtestesült atyaúristen!!!4!!4!4!44NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!!!

És az a röhej, hogy a lányok teljesen komolyan, meggyőződéssel gondolják ezt. Szánalomtenger.

"Utolsó, jó nagy butaságokat írtál, egyszerűen azért tartom pont a videojátékozást gyerekesnek, mert szerintem gyerekes dolog, nem tudom, egy felnőtt embernek mi élvezet van benne. A nevében is ott van, hogy játék, nem véletlen:D"

Szabad megkérdeznem akkor tőled, hogy a te olvasatodban mi számít felnőttes, érett kikapcsolódásnak? Esetleg a sportot nem akarod elítélni? Hisz az is játék, nemde?

Mellesleg nekem nincs párkapcsolatom, és nagy valószínűséggel nem is lesz. Tehát nincs ami elől elszedje az időt = tolhatom amennyit csak akarom. Nyomok is egy kis Tyrian-t, meghoztátok a kedvemet hozzá :) Titeket meg hagylak a 3,14csába.

2019. szept. 22. 04:58
 34/34 anonim ***** válasza:

1# válaszoló egy írtó nagy hülyeséget hordott össze.

Tudod mit egyébként? Te vagy a gyerekes de rohadtul, mert olyan dolgot írtál le amiről halvány fingod nincs. Saját vélemény 0.

Tipikus kis női felfogás (tisztelet a kivételnek).

Csak külső szemmel írsz a témáról, hogy gyerekes, de elmagyarázom drága, hogy az egész világon mennyi komolytalan gyerekes tevékenység létezik, de te csak igazi felnőtteknek való dolgokat csinálsz biztosan.

Egyébként a gyerekes szó is elég szélsőséges fogalom.

Gondolom akkor az egész szórakoztatóipart gyerekesnek tartod, mert egy szerves és jelentős részét képezi a videójátékok és azt körülvevő dolgok.

Csak az a kár, hogy a te saját szemeddel addig vagy képes ellátni, amig hozzád hasonló nagymenő társadalmi réteg elfogadóképessége bírja.

2019. szept. 23. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!