Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnök lánya mindenféleképpen tabunak számít?
A főnököm és köztem nem a szokványos főnök-alkalmazott viszony van. Mondhatni elég közeli ismerősök vagyunk, akinek a családját is jól ismerem.
Az igazság, hogy az idősebbik lánya felkeltette az érdeklődésemet, akivel szintén nagyon jóban vagyunk. (Korban sincs nagy eltérés közöttünk.)
Mint bármely férfi-nő (vagy ha úgy tetszik fiú-lány) viszonyból lehet akár működő kapcsolat is. (Vagy nem ugyebár. Ez főleg a feleken múlik.)
Többször átrágtam magam a pro és kontra érveken, gyakorlatilag átgondoltam minden lehetséges negatív és pozitív végkifejletet.
(Konkrétumra egyelőre még nem jutottam.)
Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e már valaki hasonló szituációban?
Mit léptetek? Mi lett a dologból?
Tudom, hogy ez nem ezen múlik, és nem fedhet le minden részletet az enyémmel, de érdekelnének mások tapasztalati ez ügyben.
Az értelmes válaszolóknak előre is köszönöm!
Dehogy tabu! :-)
Nem lesz semmi gond, ne aggódj. Ha a főnököd kedvel, külön jó lesz neki, hogy te hajtod a lányát.
Ha meg szakítotok, akkor sem kell örök haraggal elválni...
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.
Természetesen mindenkinek ment a zöld kéz.
Dehogy is. Ha paraszt és kirúg, te vigyoroghatsz a képébe, hogy ápolgattad/tod a lányát :D
30//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!