Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

12 éve dolgozok személyi aszisztenskén. A fönököm nagyon rendes,megértö. Régóta kötnek hozzá érzelmi szálak , sokszor mélyedek el a gondolatba, hogy mi lenne ha. Két csodálatos gyermeke is van , akikkel nagyon jól kijövünk sött a kissebbiket láttam felnöni. Nemrég lett túl a második válládán. Pedig nagyon megérdemelne egy szeretö nöt.

Szerintetek elkéne mondanom neki hogy mit érzek iránta és kockáztassam meg,hogy elküld vagy inkább maradjak csendben?

2017. jan. 29. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Hu, szerintem ha eszre akart, akkor mar eszre vett volna 12 ev alatt..,Szoval, lehet hogy ha most beprobalkozol, akkor csak kellemetlenseget okozol neki es magadnak is. Ezt neked kell erezned, hogy vajon o is taplalt-e irantad erzelmeket.
2017. jan. 29. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy a lényegről (miszerint ő hogy viszonyul hozzád, mit gondolsz, lenne- esélyed, miből következtettél erre... stb.) semmit sem tudunk... :/
2017. jan. 29. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kiöntöd neki a lelkedet,annak komoly következményei lehetnek.A munkádról,az életedről is szó van.Egy levegőt szívtok napi szinten,így arra is gondolnod kell,mi lesz,ha balul sülnek el a dolgok.Maximum elhívhatod burkoltan egy kávéra,azt még ki tudod magyarázni,ha nemet mond.Szerintem ennél jobban ne tárulkozz ki!Igazából ennyi idő alatt ő is simán léphetett volna már.
2017. jan. 29. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyíltan semmiképp sem kéne kitárulkozni.. Hagyd ezt meg a férfinak, ráadásul jelen esetben munkaadódnak..

Inkább küldj neki jeleket, de ne te próbálkozz be, hanem majd ha ő is vevő rá, látni fogod, hogy ha ő is úgy viszonyul hozzád.

2017. jan. 29. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon közeli barátok vagyunk. Két éve ezt ö mondta. Nagyon inteligens férfi, sok dolgot tudok rolla amit még a feleségei sem tudtak. Keményen dolgozik és heti 5-6 napot a közelében vagyok. Volt mikor együtt kirándultunk, de csak mint fönön és aszissztense . De mégis láttam már a szemébe azt a csillogást . Sokszor hangoztatja, hogy család tagnak számítok. Ez az egész olyan zavaros!
2017. jan. 29. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
A leirtak alapjan egy bizalmas fonok-beosztott kapcsolat van koztetek, nem mas.
2017. jan. 29. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Most egy buta libának érzem magam!

Igazatok van. A munkám az elsö.

Nagyon szépen köszönöm a gyors segitséget :)

Persze szeretnék minnél több tanácsot kapni mindenki véleménye érdekel.

2017. jan. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!