Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kit válasszak mi alapján döntsek?
" Van egy kutyám akit lakásban tartok ez még jobban megbonyolítja a dolgokat mert a férfi akivel a munkahelyemen ismerkedtem meg nem nézi jól szemmel, hogy bent tartom a kutyát és ez miatt nagyon sokszor vitába keveredünk."
Kezdjük ezzel.
Valami baj van a kolléga szemével?
Tán kancsal?
Nem értem mi köze hozzá,hol tartod a kutyádat.
Pláne,hogy még képes vitatkozni.
Válaszd az elsőt,azzal jól kijössz,sok a közös bennetek,és legalább nem akarja megmondani hogyan éld az életed.
A munkahelyi pasast felejtsd el! A kutya irant taplalt ellenszenv es a kuozos erdeklodes hianya mistt.
Az idosebb pasival kezdj ( csalad baratja) , mert vele illetek ossze. Kerdezd meg, de szerintem szeretni fogja a kutyad ! Az a fontos, h a szemelyisegetek es hobbijaitok osszeillik.
N
Miért tőlünk kérded kit válassz? Amikor már választottál is.
A kérdésedből egyértelműen látszik, hogy a munkahelyi pasast favorizálod. Én őt rossz választásnak tartom.
De a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!