Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, érdemes megerőltetni?

Figyelt kérdés

ez egy elég kényes stori....

(.)

a főnököm írtó jó pasi,azt vettem észre hogy én sem vagyok számára közönbős.

na most neki van 1 fia viszont nincs a gyerek anyával..(ha érdekelnek a részletek nyugodtan kérdez) te hogyan adnád a tutára hogy bejön neked és látsz benne jövőt? (nem szeretnék Ri@ancnak látszani mert én kezdeményezek. Tippek mit mondanál neki miket tennél? FÉRfIaK titeket ebben a helyzetben hogyan lehetne le venni a lábatokról?

2017. febr. 8. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A sztori szempontjából miért van jelentőssége a fiának? Amúgy ugyanúgy, ahogy másik férfiakkal is ismerkedni szoktál, attól, hogy nős volt és van gyereke még ugyanúgy működik.
2017. febr. 8. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Amennyiben te se vagy számára közömbös tuti elég egy kis flört, kacérkodás és egy merészebb ruhadarabb!

Biztos hogy kívánni fog !

2017. febr. 8. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Főnökkel gáz..
2017. febr. 8. 15:45
 4/4 anonim válasza:
Hölgyem! Ön még nem tanulta meg a " házinyúlra nem lövünk " szabályt? 1-2x megpocsékolják, aztán mehet a munkaügyi irodára.
2017. febr. 8. 16:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!