Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabu ha valaki szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabu ha valaki szeret kockulni?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön is én még egy embert nem láttam aki ki merte volna írni hogy szeret játszani például mert az a hobbija. Az olvasást meg a filmezést mindenki kiírja azt nem szégyenlik de ha gamer vagy az tabu mert a csajok nem szeretik, vagy egyből életképtelennek tartanak?

2017. ápr. 4. 21:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

#19, te mondtad, hogy " A nevében is ott van, hogy játék, nem véletlen:D"

Akkor ezek szerint már nem minden, a játék szót tartalmazó dolog gyerekes? Akkor hogy van ez, van olyan játék (video), ami gyerekes, és van olyan játék (labdajáték), ami nem?

Érdekes ember lehetsz. És ne húzd rám a kocka jelzőt, mert egy szót nem mondtam magamról és az életemről, de te annál többet önmagadról azokkal a dolgokkal, amit írsz. ;)

2017. ápr. 4. 22:25
 22/34 A kérdező kommentje:

Persze mivel a sport társadalmilag támogatott dolog amire büszke lehetsz. De valaki a játékokban látja a kihívást, ma már létezik e-sport is :D

Persze nem akarunk senkit meggyőzni csak érdekel a véleményetek és annak az okai.

2017. ápr. 4. 22:25
 23/34 anonim ***** válasza:
45%
en meg a pitbulljaimmal megyek a termeszetbe:) felnőtt vagyok...33f
2017. ápr. 4. 22:27
 24/34 anonim ***** válasza:
87%

Én speciel látrns kocka vagyok. Sok esetben jobban leköt egy-egy játék nézése, mint egy film. Nagyon jó sztoris játékok vannak (Last of us, The wolf among us, Tomb Raider, Fallout, Deadspace...stb). Párom szeret játszani, én pedig nő létemre elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan pasival legyek, aki nem játszik ilyenekkel (nem véletlenül voltak infós párjaim anno). De emellett mindketten sportolunk, vegyészek vagyunk, néha pedig elvonulunk hosszúhétvégékre vidékre minden ilyesmitől távol, pancsolunk a medencében, túrázunk.

Szóval vannak, akiknél nem hátrány, ha valaki játszik, de azért az nekem se tetszene, ha nem lehetne a másikkal egyéb programokra menni.

2017. ápr. 4. 22:29
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindennel, itt is akkor van baj, ha túlzásba esik az illető. De mivel egy csomó ember kétbites módon gondolkodik, azaz igen vagy nem, semmi vagy túlzás, azt gondolják, a 'valamennyi' az mivel nem semmi, ezért biztos túlzás, és így születnek az olyan buta hozzászólások, mint az 1-esé.
2017. ápr. 4. 22:49
 26/34 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal ha valaki gamer, de tudnia kell hol a határ. Ha társ keresőre írod ki akkor halott ügy, mert tényleg élet képtelennek, gyerekesnek gondolja ezt sok ember. Lány létemre én is sokat játszok, és nincs problémám a pár kereséssel mivel hasonló embert keresek mindig, aki ugyan úgy játszik. Próbáld ki te is.
2017. ápr. 4. 22:59
 27/34 A kérdező kommentje:

Szóval mindenki egyből azt feltételezi hogy túlzásba viszem, mert az a sztereotípia él az emberek fejében hogy lusta pattanásos dagadék leszek a sok kockulástól.

Míg mondjuk a sportot nem lehet túlzásba vinni, vagy bármi mást? Például aki az élete felét konditerembe tölti annak biztos több ideje jut a barátnőjére.

2017. ápr. 4. 23:05
 28/34 anonim ***** válasza:

Mindent túlzásba lehet vinni, nem csak a videojátékot. Csak mivel az ember agya sztereotípiák és előítéletek alapján működik (pláne akkor, ha lövése sincs az adott dologról), így igazából sok dolgot csak ezek alapján a berögződések alapján tud megítélni, ami mögött igazából nincs realitás. Tehát sok sok ember véleménye nem valós tapasztalatok, vagy háttér információk alapján születik meg, hanem hiedelmek alapján.

Tehát, ma ott tartunk, hogy a videojáték az gyerekes, a sport pedig egy komoly dolog. Az emberek elfelejtenek idővel szabadok és önfeledtek lenni, mert azt mondja nekik a társadalom, hogy komolynak kell lenni. Dolgozz, tartsd el a családot, építs karriert, foglalkozz a gyerekkel, stb. És ez megy minden nap, és szépen háttérbe szorul maga az ember, akiről szó van. És ha kimer kicsit kapcsolódni, akkor az már vagy gyerekes dolog, vagy az is valami komoly dolog lehet, ahol ellehet játszani, hogy mekkora felnőttek vagyunk.

2017. ápr. 4. 23:13
 29/34 anonim ***** válasza:
42%

Haha, én írtam ki azt a kérdést, ami téged inspirált. :D Az én kérdésemhez is írtam hasonlót, itt is megteszem: azért a hobbit és a függőséget nagyon király lenne ám különválasztani egymástól, mert bizony az olvasás meg a gyúrás is dettó ugyanúgy az életének egyetlen értelmét tudja képezni valakinek, ha túltolja, mint a játék. Csak valamiért ez lett az a hobbi, amire rányomják ezt a negatív felhangot.

Amúgy nekem van egy elméletem, miszerint Magyarország (bár egész Kelet-Európa) olyan szinten leragadt a rendszerváltás előtti időkben, hogy az emberek félnek a számítógépektől és az internettől. Ha nem is tudatosan, de a kollektív tudattalan részeként. Lásd még: "nem merek interneten ismerkedni, mert mi van, ha gyilkos az illető", meg "nem vásárolok interneten keresztül, mert tuti kamu". Na, hát ugye a játék az számítógépen zajlik, és az, mint tudjuk, az emberiség megrontója. Alighanem van összefüggés a kettő közt.

A #10-es által citált idézettel meg végképp nem értek egyet. "A hobby's supposed to pass the time, not fill it." Szerintem bizony pont, hogy a hobbi azért van, hogy kitöltse a szabadidőnket. Unaloműzésre jó akár a malmozás is.

Amúgy bár szeretek játszani, nem vagyok gémer... de az, hogy ezt külön le kell írnom, hogy ne részesüljek negatív megítélésben, az bizony nagyon szomorú. :(

2017. ápr. 4. 23:20
 30/34 A kérdező kommentje:
De közben meg megy a képmutatás is mert sokan vagiznak hogy nekik a sport a hobbijuk miközben egy nap negyed annyi időt nem töltenek el az adott sporttal mint mondjuk a telefonuk nyomkodásával. Pedig valahol az is kockulásnak számít.
2017. ápr. 4. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!