Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüliek! Barát exe tabu?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 17:12
1/7 anonim válasza:
nem! de inkább kérdezd meg hogy nem e zavarná ha össze jönnétek
2/7 anonim válasza:
Ha még szereti és jó barátok vagytok, akkor IGEN. Egyébként illik rákérdezni, hogy szabad-e, és 99% hogy szabad lesz. Ha nem kérdezel rá, akkor az esetek egy részében azért sértődés lehet belőle, de csak azért, mert miért nem szóltál. Ha szólsz akkor "jajj haver ne hülyéskedj, persze" lesz.
3/7 anonim válasza:
A 4-5 legközelebbi barátom exével soha, semmilyen körülmények között nem jönnék össze.
4/7 anonim válasza:
Nálam igen. Persze lehet olyan, hogy pont őket teremtette egymásnak a feljebbvaló, meg kell beszélni. Csak valami orbitális nagy szerelem esetén tudom elképzelni, ha a barát már túl van rajta. Egyébként tabu, tehát az esetek 99%-ban. Ja és én nő voltam, de gondolom lejött.
5/7 anonim válasza:
Számomra igen,de hát ezzel nem mindenki van így sajna.
6/7 anonim válasza:
Nyilván tabu. Te mennyire örülnél, ha az exedet látnád minden baráti összejövetelen?
7/7 Lassmich Ruhe válasza:
Szerintem egy igaz barát exe mindenképpen tabu. Én így nevelkedtem, így is viseltettem.
Volt, hogy megkérdezte egy barátom, hogy mit szólnék hozzá, ha az exemmel kavarna, természetesen azt kellett hogy mondjam, hogy nincs ellene kifogásom, de a barátom részéről úgy éreztem, mintha belém törölte volna a szaros csizmáját. Olyan volt, mintha elárultak volna. Mai napig nem értem hogy tehetett fel egyáltalán egy ilyen kérdést, amikor tisztában volt vele, hogy mennyit jelentett nekem az a lány.
A barátságot innentől hanyagoltam, attól függetlenül, hogy ő nem kellett az exemnek.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!