Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 30 év körüliek már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 év körüliek már nem esnek szerelembe?

Figyelt kérdés

A párom és köztem 10 év a korkülönbség. Én 25 ő 35 éves. Mindketten nagyon zárkózottak voltunk mikor megismertük egymást, mert egyikünknek sem volt szerencsés az előző kapcsolata. Rettentő ritkán bókolt akkor, de még tetszett is ez a hozzáállás, mert nincs jó tapasztalatom azokkal a pasikkal, akik az elején azonnal az égig felmagasztalnak valakit, utána meg mint egy rongyot el is dobnak és akkor bizonyosodik meg, h a szavaik semmit sem értek a részükről.

Később összejöttünk és azóta egy párt alkotunk. Össz-vissz több mint fél éve ismerjük egymást és pár hónapja jöttünk össze. Nem hangzott el még a "szeretlek" szó, pedig rengeteg olyan "meghittes" alkalom volt és mostanság elkezdtem ezen gondolkodni. Ennyi idősen még a fériak egyáltalán lehetnek szerelmesek vagy már csak az "örülök, h van" alapon vannak? Mert nem akarom őt itthon úgy bemutatni, h nem szerelmes csak szeret vagy estleg jól érzi magát velem, mert ezt rengeteget hangoztatja, h "Jól megvagyunk", de arról, h ő szerelmes lenne sosem beszélt, sosem került témába. Félek, h kis idő múlva esetleg visszaüt a dolog.

Továbbá már picit idegesítő sokszor, h egy minimális szinten is alig meri elmondani az érzéseit. Fél év alatt a múlthéten hallottam tőle először azt, h "hiányzol". Mindig a férfi büszkeségére fogja, h ő azért nem mond a másiknak ilyeneket. Én megértem ha esetleg még fél, és ez miatt gátlásai vannak és ezért nem mondd a másiknak hízelgő szavakat,de néha már hiányzik, h kicsit ő éreztesse, h mennyire örül pl. h együtt vagyunk vagy valami...Elvégre a férfinak kellene udvarolnia. Nem mondom, h essen túlzásba, mert egy "örülök, h vagy nekem" mondattal is beérném.

Továbbá sokszor azt sem tudom, h hol van. Sosem kérem őt számon, h időre pontosan mikor, hol, mit csinált, de szeretem tudni, h merre fele megy, h ha valami baj van akkor tudjam, h hol keressem őt. Ma is csak azt mondta, h elugrik ide, és 2 óra múlva jött vissza... Nem akarok egy játékbaba lenni neki, akinek örül, de ennyi, semmi több... Mit tegyek? Hogyan hozzam fel neki a dolgot?

2015. júl. 31. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

"Elvégre a férfinak kellene udvarolnia."

Itt a bibi. Szerintem ő udvarol, csak a maga módján. Arra, hogy érzelmekről beszéljetek, NEKED van igényed, és egy párkapcsolatban alap, hogy akinek igénye van valamire, az kezdeményezi. Nálunk és én mondtam először ki a "szeretlek" szót, és utána rögtön mondta a párom is. Ő viszont ezer más módon fejezi ki (spontán) az érzéseit, és az is fontos, hogy ezt észre tudjuk-e venni.

Egyébként én sem tudom, hogy a párom mikor, hol van, ugyanis fontos, hogy legyen magánéletünk is. Mindkettőnknek. Eleve rossz hozzáállás, hogy "hol keressem, ha baj van", mert miért lenne baj? És ha baj van, akkor felemeled a telefont, és felhívod. Ha nem veszi fel, akkor (és csak akkor) elkezdhetsz aggódni.

2015. júl. 31. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
*nálunk IS én mondtam
2015. júl. 31. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem akarom őt megváltoztatni, csak néha jól esne ha nem csak én hízelegnék neki szép szavakkal hanem ő is. Mert a legtöbbször én bókolok. :) Lehet aztán csak én gondolom rosszul... :/
2015. júl. 31. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
2015. júl. 31. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Aki 30 éves koráig nem volt szerelmes, az nagy valószínűséggel utána sem lesz (remélem).
2015. júl. 31. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!