Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az alacsony lányok? ( 160 cm körüliek)
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 12:01
1/8 anonim válasza:
igen de nálam nem a magasság a mérvadó nem vagyok nő hogy csak magasabbal járok mint én mert az a férfias
3/8 anonim válasza:
Minél alacsonyabb, annál jobb, legalább állva is le tud sz...
4/8 anonim válasza:
Abszolut bejon ez a magassag. Bar szamomra a lenyeg hogy arányos alkata legyen es hasonlo az enyemhez (en 176/65 vagyok). kb ennyi.
5/8 anonim válasza:
barátnőm 158 centi én 173, nem a magasság alapján választottam, magasságban inkább azt néztem, hogy lehetőleg ne legyen magasabb nálam...néha van hátránya az alacsonyságának, de néha előnye is :D
ha 120 centi lenne pont akkora lenne mint a GYK-s mércével mért farom méretem :D
7/8 anonim válasza:
igen, nagyon bukok az alacsony lányokra, de csak ha vékony, vagy legalább arányos alakjuk van.
8/8 anonim válasza:
Visszakérdezhetek? Csajok nektek bejönnek a magas (190cm körüli) srácok?
A magasság olyan, mint a kor, a súly... csak egy szám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!