Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác vagyok 177cm az alacsony? Hány évesnek nézek ki? Bejönnék?
Pasiként mondom.....semmi buzulás :D
Szerintem jóképű vagy.
Nem vagy alacsony.
A mai metroszexuális férfi vonalat viszed, ami olyan, mint a zsiráf: szép-szép, de otthonra nem kéne. Nem kezdenék olyan pasival, aki több hajlakkot használ, mint én.
Ráadásul az én szótáramba a férfi szőrös.
Szóval nekem nem jössz be, de a lányok többségének, mint a válaszok is mutatják, nagyon is.
177 h lenne már alacsony? Jó az :))
Nekem a haj nem tetszik:$$ Miééért kell oldalt lenyírni???? Jó az, ha hosszabb :)
már megint te? minimum 4x láttam már különböző kérdéseknél az arcod! ettől függetlenül férfi szemmel nézve jóképű vagy, én örülnék ha ilyen fizimiskám lenne. de ha nem szivatásból más töltöttel a képet akkor jó lenne már ha abbahagynád, mert nagyon szánalmas...
a 177 meg nem alacsony, de nem is magas. én 192 cm vagyok és úgy gondolom, hogy nem vagyok ilyen jóképű mint te, szóval megba*szhatja az ember ha magas, de nem jóképű.
Team Eic!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!