Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác vagyok 177cm az alacsony? Hány évesnek nézek ki? Bejönnék?
2013. júl. 11. 09:51
11/22 anonim válasza:
*de ha nem szivatásból más töltöttel a képet akkor jó lenne már ha abbahagynád, mert nagyon szánalmas...
ezt ignoráljuk mert értelmetlenre sikeredett. szóval, ha te töltöd fel havonta a képedid akkor szánalmas... ha valaki csak ezzel szivat, akkor szívás :D
13/22 anonim válasza:
Már voltál kint párszor xD szégyeld el magad :)
14/22 anonim válasza:
Péklapát az orrodnak és ok lesz minden.
15/22 anonim válasza:
Én is ilyen magas vagyok. :)
Nekem nem jössz be, túl kisfiúsan nézel ki és a séród se stimmel.
24/L
16/22 anonim válasza:
Személyszerint nekem nem jössz be, de amúgy nincs semmi gond az arcoddal. :D 20/L
17/22 anonim válasza:
TE GERMÁN!!! HEIN HITLER FEJŰ!!
18/22 anonim válasza:
17-es xDDDDD szakadoooook xDDDD éssss téényleg, nekem is ez ugrott be xDDDDDD
20/22 anonim válasza:
a 177 nem alacsony szerintem, de vannak olyan lányok, akik magassarkút hordanak a hétköznapokon is, és ők általában 180-185 feletti pasit szeretnének. szerintem kb. 20-22-nek nézel ki. és igen nekem bejönnél, bár láttam már tőleg helyesebb psit is. 17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!