Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabu ha valaki szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabu ha valaki szeret kockulni?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön is én még egy embert nem láttam aki ki merte volna írni hogy szeret játszani például mert az a hobbija. Az olvasást meg a filmezést mindenki kiírja azt nem szégyenlik de ha gamer vagy az tabu mert a csajok nem szeretik, vagy egyből életképtelennek tartanak?

2017. ápr. 4. 21:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

#9:

tényleg aki felnő az csak olyan dolgokat tehet amiben nincs játék és élvezet :D

kikapcsolódásnak jó, de meg kell húzni a határt!

és nem szabad függőségig tolni

2017. ápr. 4. 22:11
 12/34 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem minden fanatizmus gáz, beszűkült tudatálkapotot eredményez és erősíti az ego által szült illúziót. Jó dolog érteni valamihez, de épp olyan destruktív is beleőrülni egy területbe. Engem túl sok minden érdekel ahhoz, hogy egy területen mélyedjek el. Káros a sok számítógépezés, magányossá tesz és rohadtul nincs életed tőle.
2017. ápr. 4. 22:13
 13/34 anonim ***** válasza:
45%

Ha azonos az érdeklődési kör a másikkal, akkor nyilván nem okoz problémát.

Én szeretek kimozdulni, vadászni járni, míg az exem ahogy hazaértünk, szinte lefekvésig a gép előtt ült és kommunikálni is nehéz volt vele így. Nekem ez a felállás nem tetszett.

2017. ápr. 4. 22:13
 14/34 anonim ***** válasza:
68%
#9, ha netán kosarazol, kézizel, röpizel, stb, akkor hagyd abba, mert az meg a labdaJÁTÉKOK közé tartozik. Sőt, mennyi sportoló gyerekes, akik részt vesznek az Olimpiai JÁTÉKOKON.
2017. ápr. 4. 22:14
 15/34 A kérdező kommentje:

Attól hogy te nem szereted mert társadalmi szempontból lenézik pont azért mert gyerekesnek tartják még élvezetesebb adott esetben mint egy jó film, mivel van interakció, beleszólás a történetbe...stb. Sok játéknak komolyabb története van mint egy könyvnek például és epikusabb látványvilága mint bármelyik filmnek. De van hogy egyszerűen nosztalgikus érzéssel tölt el vagy csak simán leköti a figyelmedet az unalmasabb órákban.

Ha nem játéknak hívnák akkor talán elfogadóbb lennél és kevésbé tartanád gyerekesnek?

2017. ápr. 4. 22:15
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem a videojáték témáról, hogy amíg nem a párkapcsolat, házasság, gyerek, családi élet, szociális élet, stb rovására megy, addig teljesen normális és egészséges. De amint kezd átcsapni egyfajta megszállottságba, fanatizmusba, amiről itt többen is írnak, az már nem egészséges.

És tök mindegy, hogy most videojáték, terepasztal, kisautó gyűjtés, stb, amíg ez nem rombol semmit és senkit, addig egy egészséges hobbi. Nem gyerekes, maximum kívülről tűnhet annak, de nem az. Mert pl a gyerek javára is lehet fordítani azt, hogy apuka videojátékozik, vagy vonatozik. Lehet ezt ketten is csinálni, nem csak levágom a gyereket a sarokba az autóival hogy játsszál fiam, anyád apád "nem ér rá".

2017. ápr. 4. 22:19
 17/34 anonim ***** válasza:
21%
Szerencsére 20 évesen kinőttem ezt az egészet.
2017. ápr. 4. 22:20
 18/34 A legrosszabb ***** válasza:
#9: Twitchen, YT-on, Redditen stb. azért elég sok gamer aktívkodik, és még pénzt is keresnek vele, többen nem is keveset. Na mondd, hogy játék, komolytalanság, baromság az egész. Mellesleg szerintem meg háborúzni gyerekes. Ergo, támaszd már alá azt a "téves" feltételezésemet, hogy sosem jönnél össze egy jó kiállású, határozott, daliás, busásan megfizetett katonával, aki megjárta Irakot, Afganisztánt, Csecsenföldet, Boszniát. Úgysem fog menni.
2017. ápr. 4. 22:20
 19/34 anonim ***** válasza:
26%
#14 nekem felesleges magyaráznod, hogy miért ne tartsam gyerekesnek, annak fogom tartani, a sport nyilván egy sokkal inkább követendő dolog :) Ha te élvezed az otthonülős kockulást, élvezd, a te dolgod, de engem nem fogsz tudni meggyőzni.
2017. ápr. 4. 22:21
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én külsőleg nagyon nőies vagyok emellett játszom konzolon, sose titkoltam.
2017. ápr. 4. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!