Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem barátnője tabu?
Figyelt kérdés
Kb 2hónapja szakítottam a "barátnőmmel". Egy évig voltunk együtt. Szerettem nagyon de megcsalt. Már két hónapja vége köztünk mindennek és úgy gondolom boldog vagyok. És szeretnék újra élni! Van egy lány a munkahelyemen nagyon szép csaj de eddig még nem tűnz fel. És nem az esetem de most mégis úgy érzem. Jó persze nem hosszútávra tervezbék vele de most úgy érzem pont rá van szükségem. Ő egy elég vad csaj ,bulizós,nagyon egoista és elég elérhetetlennek mutatja magát. De meg van köztünk a kölcsönös érdeklődés. Ez az ami még jobban tetszik benne. De a lényeg az hogy az exem erre rá jött hogy akarok a csajtól valamit. És azóta minden szabadidejét ezzel a csajjal tölti hogy még csak véletlenül se tudjak eltölteni vele egy két délutánt ,estét. Lehetséges hogy rájött és ilyen szintre képes lesüllyedni?2016. aug. 18. 12:13
1/5 anonim válasza:
Mivel az exed megcsalt, en nem foglalkoznek vele hogy ki neki a masik csaj. Ha bejossz neki es benne lenne akkor hajra.
2/5 anonim válasza:
Igy van eltalaltad a nok nagyon mocskosak tudnak lenni!
3/5 anonim válasza:
Hat mondjun en a helyedben ebben a csajban sem biznek meg... bar kerdes mit akarsz, kapcsolatot vagy dugast
4/5 A kérdező kommentje:
Kapcsolatot biztos nem. Csak "barátság extrákkal".
2016. aug. 18. 13:22
5/5 anonim válasza:
Természetesen nem tabu az exed barátnője. Nehogymár a volt nőd döntse el, hogy kit fektetsz meg.:) Ez a te dolgod, ha tetszik a nő, akkor szerezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!