Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tegyem össze a kezem hogy eddig két átlagos barátnővel párkapcsolatom volt ilyen pasiként?
Átlagos külsejű, visszafogott, intelligens, kedves férfi vagyok, kis pocakkal. A fogaim ami nagyon rosszak, már többször mondták ismerőseim, főnököm is, hogy csináltassam meg, de bátorságom és pénzem nincs hozzá.
Eddig 32 évesen 2 párkapcsolatom volt 2 évesek. Átlagosnak mondott lányokkal, pici felesleg volt az egyiken (75 kg) de ez engem nem zavar.
Most már jó ideje keresem a párom, de sajnos semmi, hiába próbálom, sajnos nem jön össze...
Ismerősök mindig azt mondják, ne sírjak örüljek, hogy volt már két aranyos barátnőm.
30. ok és felébredtem :DDDDD
Provokációra nem vagyok vevő, köszi....
"Szerencsére az idősebb pasik jobb helyzetben vannak, mert a fiatalabb nők is akarják, szóval ettől nem félek"
Ez nem a pocakos, rossz fogú idősebb férfiakra vonatkozik sajnos. A fiatal lányok (már aki) a sármos, vonzó idősebbekre buknak.
Az ilyen idősebb férfiak tetszenek nekünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!