Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban tegyem össze a kezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban tegyem össze a kezem hogy eddig két átlagos barátnővel párkapcsolatom volt ilyen pasiként?

Figyelt kérdés

Átlagos külsejű, visszafogott, intelligens, kedves férfi vagyok, kis pocakkal. A fogaim ami nagyon rosszak, már többször mondták ismerőseim, főnököm is, hogy csináltassam meg, de bátorságom és pénzem nincs hozzá.

Eddig 32 évesen 2 párkapcsolatom volt 2 évesek. Átlagosnak mondott lányokkal, pici felesleg volt az egyiken (75 kg) de ez engem nem zavar.

Most már jó ideje keresem a párom, de sajnos semmi, hiába próbálom, sajnos nem jön össze...

Ismerősök mindig azt mondják, ne sírjak örüljek, hogy volt már két aranyos barátnőm.

2017. márc. 23. 09:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nem ez nem zsírbálna, csak nem értem miért ír oda kamu súlyt. 60 kg körül lehet, nagyon max 65...

2017. márc. 23. 12:45
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

Az a csaj 70 korul van aranytalan elhizott zsirpaca.Tocsog a zsírban.

Egy feszes nõ nem ilyen.

2017. márc. 23. 12:46
 13/33 anonim ***** válasza:

megoldás:

- sportolj és add le a pici pocakot

- csináltasd meg a fogaidat

tudom nehéz, de még mindig jobb mint itt nyavalyogni és valami csodára vágyni. Nekem is felnőtt korban volt fogszabályzóm, 1 évig gáz volt, de ahogy lekerül már el is felejtkezel róla és őszintén ma már nem ciki!

2017. márc. 23. 13:10
 14/33 anonim ***** válasza:

Ahogy utolsó mondja,ennyi.

Kifogás tudom dehàt pénz.

Akkor keres jobb àllàst legyél piacképes.

2017. márc. 23. 13:19
 15/33 A kérdező kommentje:
Hát lehet szabályozó helyett jobb ha koronákat huzatok a fogaimra.
2017. márc. 23. 13:19
 16/33 anonim ***** válasza:
71%

Egy kép a finom kiscsaj kocsis alexandráról

[link]

Hozzá nem nyúlnék ilyen lóarcú, műcsöcsös műanyag nőhöz, ezerszer inkább egy 75 kilós, nőies, mosolygós lányt

2017. márc. 23. 13:21
 17/33 anonim ***** válasza:
35%
#11 Nem valoszinu, ugyanis magas is a sulya melle, majdnem 180 cm tehat realis a sulya. 60-65 kilo akkor lenne ilyen kulsovel, ha max 170 cm korul lenne a magassaga. Illetve ha edz is melle csak meg nem olyan latvanyos, akkor van izom is a zsir alatt neki az meg nehezebb mint a zsir.
2017. márc. 23. 13:24
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Bizony,tedd össze a kezedet kérdező,hogy egyáltalán ilyen mentalitással leállt veled valaki úgy,hogy egy szalmaszálat nem tettél keresztbe azért,hogy nézz ki valahogy.Emiatt a mentalitás miatt szedik el a külföldiek a még jól kinéző magyar nőket-vagy már azt is,aki gyakorin itt nem üti meg a mércét-,nem (csak) azért,mert jobb helyről jöttek-már aki-.
2017. márc. 23. 13:25
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, sörhasad van, rondák a fogaid, de neked az 5. már túl kövér?

Csoda, hogy egyáltalán volt bárkid is, ne csodálkozz, hogy nem találsz senkit.

22/L

2017. márc. 23. 13:29
 20/33 A kérdező kommentje:

Változtatni pedig nem fogok!!

Remélem lesz aki elfogad majd így, ha egyszer megtörtént, akkor megtörténhet legközelebb is. :)

2017. márc. 23. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!