Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tegyem össze a kezem hogy eddig két átlagos barátnővel párkapcsolatom volt ilyen pasiként?
Átlagos külsejű, visszafogott, intelligens, kedves férfi vagyok, kis pocakkal. A fogaim ami nagyon rosszak, már többször mondták ismerőseim, főnököm is, hogy csináltassam meg, de bátorságom és pénzem nincs hozzá.
Eddig 32 évesen 2 párkapcsolatom volt 2 évesek. Átlagosnak mondott lányokkal, pici felesleg volt az egyiken (75 kg) de ez engem nem zavar.
Most már jó ideje keresem a párom, de sajnos semmi, hiába próbálom, sajnos nem jön össze...
Ismerősök mindig azt mondják, ne sírjak örüljek, hogy volt már két aranyos barátnőm.
Nem ez nem zsírbálna, csak nem értem miért ír oda kamu súlyt. 60 kg körül lehet, nagyon max 65...
Az a csaj 70 korul van aranytalan elhizott zsirpaca.Tocsog a zsírban.
Egy feszes nõ nem ilyen.
megoldás:
- sportolj és add le a pici pocakot
- csináltasd meg a fogaidat
tudom nehéz, de még mindig jobb mint itt nyavalyogni és valami csodára vágyni. Nekem is felnőtt korban volt fogszabályzóm, 1 évig gáz volt, de ahogy lekerül már el is felejtkezel róla és őszintén ma már nem ciki!
Ahogy utolsó mondja,ennyi.
Kifogás tudom dehàt pénz.
Akkor keres jobb àllàst legyél piacképes.
Egy kép a finom kiscsaj kocsis alexandráról
Hozzá nem nyúlnék ilyen lóarcú, műcsöcsös műanyag nőhöz, ezerszer inkább egy 75 kilós, nőies, mosolygós lányt
Kérdező, sörhasad van, rondák a fogaid, de neked az 5. már túl kövér?
Csoda, hogy egyáltalán volt bárkid is, ne csodálkozz, hogy nem találsz senkit.
22/L
Változtatni pedig nem fogok!!
Remélem lesz aki elfogad majd így, ha egyszer megtörtént, akkor megtörténhet legközelebb is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!