Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ezzel a három rossz tulajdonsággal rendelkezik akkor lehetnek bármilyen jó tulajdonságai nem lesz átlagos barátnője?
1. El van hízva
2. Tutyi mutyi, határozatlan
3. 120 ezer körüli nettó jövedelem
De ha nő lennél...ne legyél már értetlen. Én nő vagyok és tekintve, hogy
1. vékony vagyok és sportos
2. magabiztos vagyok és pasiban is ilyet keresek
3. egyetemre járok, de valószínűleg a kezdő fizum is több lesz ennél
Így nem, nem járnék ilyen pasival.
20L
Ha mindhárommal, akkor biztos nem.
De a gyárban ahol anyum dolgozik, viszont pl van egy srác aki elég kövér, és nincs 120 nettója, de nagyon tökös, jó dumás, magabiztos srác. Na neki van pl egy nagyon csinos pofijú, karcsú, hosszú barna hajú menyasszonya.
De a saját tapasztalataimból és emlékezetemből is tudok pár olyat, ahol a kövér srác (a fent említett) jó belső tulajdonságokkal rendelkezett és volt saját magánál vonzóbb barátnője.
2: Amit mondasz azért kicsit butaság, mert a férfiakat általában egyáltalán nem érdekli ha egy nő csendesebb, határozatlanabb, visszafogottabb.
És ugyanígy a férfiakat sokkal kevésbé érdekli ha egy nő keveset keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!