Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritka és szerencsés dolog az, hogy ha egy átlagos férfi hozzá hasonló barátnőt talál magának?
Több férfi haverom, irigykedik, csodálkozik és nagyon szerencsés dolognak tartják, hogy 3 hónapja összejöttem egy nővel.
Szerintük nagyon nagy szerencse kell ehhez.
Én egy átlagos külsejű, picit pocakos pasi vagyok.
Intelligens kedves, okos, aranyos, figyelmes férfi.
Olyan nőt akartam találni magamnak, mint amilyen én vagyok, tehát azt kapni, amit nyújtani tudok.
Így együtt vagyok most egy átlagos külsejű (nekem a legszebb), kedves, okos, figyelmes, empatikus leányzóval.
.folyt
Ha pedig nem találnak maguknál magasabb szintű pasit, akkor szingliznek, esetleg egy két átlagossal kielégítik a testi szükségleteket, de semmi több.
Mert nagyon ritka és nagyon kevés férfinak adatik meg manapság már ennyi is.
Én átlag kinézettel, adok magamra,van pénzem is, ápolt vagyok.
Egyetlen nő sem ad esélyt,még beszélgetésre sem. Elkerülnek,levegőnek néznek inkább,mert nem születtem jóképűnek...
És itt Budapesten már a nők inkább külföldiekkel is vannak,de magyar srácokkal nem kezdenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!