Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok időt, pénz, energiát kell áldoznia egy átlagos férfinek, hogy egy hozzá hasonló átlagos barátnője legyen?
Attól függ!
Ha neked ez nem "áldozat", és szívesen mész vele pl. moziba, étterembe, kirándulni, és minden perc öröm, amit együtt töltötök, akkor nem.
Ha neked teher, hogy az idődből, a pénzedből és az energiádból ennyit vagy annyit kell rá fordítanod, hogy meg tudd szerezni/tartani a csajt, akkor soknak fogod érezni akkor is, ha csak néha fél órát sétáltok, és beültök egy kávéra havonta egyszer.
Egy kapcsolat nem áldozat, nem "áldozni" KELL rá, édes jó isenem, ez nem automata, hogy bedobod az érmét aztán abban az értékben kijön egy nő:D
Egy kapcsolat két emberen múlik.
Természetesen se nem pénz, se nem energia, se nem idő kérdése az egész
Időt, meg energiát inkább olyan szinten kell, hogy képes legyél fejlődni a csajozás terén, meg azért valamennyire rendszeresen próbálni felszedni csajokat. De ha ez a nagy cél, akkor vedd csak szórakozásnak játéknak az egészet, hogy csajozol. És fontos hogy ne függj a végkimeneteltől. (jó tudom könnyű mondani ezt az egészet :D Meg én sem sokat csajoztam eddig, de ez már a saját hülyeségem, hogy egy lusta dög vagyok >< )
Pénz viszont az nem fontos, sőt ha mindenfélét veszel a csajnak, azzal csak egy pincsikutyát lát.
Szerintem igen, de nem úgy, ahogy te gondolod. Nem sajnálom a kávékat, sütiket, vacsikat, mozikat.
Én a pénz, idő, energiát inkább abban látom, mármint a belefektetést, hogy külsőre valamilyen szinten vonzódjanak hozzám a lányok. Nagy átalakuláson mentem át külsőre, ami pénzbe került, idő volt, és energiát kívánt meg. Emellett ha nem születtél önbizalomtól duzzadó, nagy dumás nőcsábásznak, akkor bizony a belsőt is fel kell építeni, ami főleg időbe kerül. Könyveket, cikkeket olvasgatni, és hasonló. Meg maga a leszólítgatások, próbálkozások időt és energiát vesznek el, de főleg kitartás kell hozzá, hogy 23 visszautasítás után odamenj a 24. lányhoz is. Na, ez is energia, és mind-mind kéne ahhoz, hogy egy átlagos lányt megszerezz, közben meg el kell viselni a pofonokat. Nem egyszerű, az biztos. 23/F
Egy ku-rvának adsz 10 ezret, tenyerén hordoz téged 1 óráig.
Ha a csajodra költesz 1 hónapon belül 10 ezret, és cserébe dug veled, akkor rossz ütletet kötöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!