Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban tegyem össze a kezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban tegyem össze a kezem hogy eddig két átlagos barátnővel párkapcsolatom volt ilyen pasiként?

Figyelt kérdés

Átlagos külsejű, visszafogott, intelligens, kedves férfi vagyok, kis pocakkal. A fogaim ami nagyon rosszak, már többször mondták ismerőseim, főnököm is, hogy csináltassam meg, de bátorságom és pénzem nincs hozzá.

Eddig 32 évesen 2 párkapcsolatom volt 2 évesek. Átlagosnak mondott lányokkal, pici felesleg volt az egyiken (75 kg) de ez engem nem zavar.

Most már jó ideje keresem a párom, de sajnos semmi, hiába próbálom, sajnos nem jön össze...

Ismerősök mindig azt mondják, ne sírjak örüljek, hogy volt már két aranyos barátnőm.

2017. márc. 23. 09:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Nyugi utolsó õ se hozzàd ez a veszély nem fenyeget.

Pont egy olyan képet talàltàl ahol ki van vízhajtózva,meg amikor két hete csak cipõtalp csirkemellett ehetett parolt zoldseggel persze só meg minden nélkül.

Ezt kb 1000000-ból 1 ember ràadàsul nõ kõpes megtenni.

Én személyesen ismerem egy helyen eddzünk.

Azonnal elmennél ha csak ràd mosolyogna.

2017. márc. 23. 13:38
 22/33 anonim ***** válasza:
47%
Akkor marad kérdezõ a sör és MarokMarcsa vagy valami lepattant aki nem kell senkinek.
2017. márc. 23. 13:39
 23/33 anonim ***** válasza:
És az előző barátnőiddel miért mentetek szét? Azon is jó lenne gondolkozni, mert hiába találsz megint barátnőt, ha nem lesz tartós a dolog. És ahogy idősödsz egyre kevesebb lesz a korosztályodban a szingli nő, szóval csak nehezebb lesz a pártalálás.
2017. márc. 23. 13:42
 24/33 A kérdező kommentje:

"Akkor marad kérdezõ a sör és MarokMarcsa vagy valami lepattant aki nem kell senkinek."

...........vagy találok egy kedves aranyos elfogadó lányt, ha kétszer találtam, akkor van rá esély...

2017. márc. 23. 13:43
 25/33 A kérdező kommentje:

"És az előző barátnőiddel miért mentetek szét? Azon is jó lenne gondolkozni, mert hiába találsz megint barátnőt, ha nem lesz tartós a dolog. És ahogy idősödsz egyre kevesebb lesz a korosztályodban a szingli nő, szóval csak nehezebb lesz a pártalálás."

Mert nem akartam gyereket, ő meg akart...

Szerencsére az idősebb pasik jobb helyzetben vannak, mert a fiatalabb nők is akarják, szóval ettől nem félek

2017. márc. 23. 13:45
 26/33 A kérdező kommentje:
23. Szóval ki mondta hogy a saját korosztályom..
2017. márc. 23. 13:48
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Haha, ezt csak a ferfiak hiszik. Valojaban a fiatal lanyok egy bizonyos tipusa akarja a NAGYON GAZDAG idosebb ferfiakat, vagyis inkabb csak a penzuket, cserebe elviselik a pasit, de a legtobb fiatalabb lany leszarja az idos ferfiakat es a korabeliek kozott keresgel. Nekem 25 evesen kb 30 a max, amig kapcsolatban tudok gondolkodni egy ferfival, de ahogy az eletkor no, az elvarasok is nonek, tudod ;) Szoval pl egy 30 eves ferfinal szerintem halal ciki, ha NEM MERI (:Dd) megcsinaltatni a fogait, abszolut nem tudnam komolyan venni. Es ilyen korban azert illene penznek is lenni ilyesmire, vagy legalabb a kepessegnek, hogy felrerakj ra.
2017. márc. 23. 13:49
 28/33 A kérdező kommentje:
27. Akkor miért volt az hogy az eddigi exeim jóval fiatalabbak voltak, korosztályomból senki nem akartak szóba állni
2017. márc. 23. 13:51
 29/33 anonim ***** válasza:

Akkor keress egy ukrán lányt,aki eus állampolgárságot akar.Annál biztosan lesz esélyed,de készülj fel,hogy amint megkapta,amit akar,dobbantani fog.Ha benned sincs szinte semmi tolerancia,miért várod el a párodtól?

Jó,beszélek én,akinek sikerült összejönnie azzal,akit kívül-belül elképzelt,de tök véletlenül.Soha nem vártam el azt a kinézetet senkitől,ami neki van,mert milyen alapon tenném.Viszont ő így lát szépnek,pedig nem vagyok egy slankság.Igaz,a fogaim szépek,nem rohadnak.Ez az egyik óriási különbség köztünk.A másik,hogy nem várom el a mástól azt,amit nem tudok nyújtani.

2017. márc. 23. 13:51
 30/33 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem azert, mert almodtad oket.
2017. márc. 23. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!