Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tegyem össze a kezem hogy eddig két átlagos barátnővel párkapcsolatom volt ilyen pasiként?
Átlagos külsejű, visszafogott, intelligens, kedves férfi vagyok, kis pocakkal. A fogaim ami nagyon rosszak, már többször mondták ismerőseim, főnököm is, hogy csináltassam meg, de bátorságom és pénzem nincs hozzá.
Eddig 32 évesen 2 párkapcsolatom volt 2 évesek. Átlagosnak mondott lányokkal, pici felesleg volt az egyiken (75 kg) de ez engem nem zavar.
Most már jó ideje keresem a párom, de sajnos semmi, hiába próbálom, sajnos nem jön össze...
Ismerősök mindig azt mondják, ne sírjak örüljek, hogy volt már két aranyos barátnőm.
Nyugi utolsó õ se hozzàd ez a veszély nem fenyeget.
Pont egy olyan képet talàltàl ahol ki van vízhajtózva,meg amikor két hete csak cipõtalp csirkemellett ehetett parolt zoldseggel persze só meg minden nélkül.
Ezt kb 1000000-ból 1 ember ràadàsul nõ kõpes megtenni.
Én személyesen ismerem egy helyen eddzünk.
Azonnal elmennél ha csak ràd mosolyogna.
"Akkor marad kérdezõ a sör és MarokMarcsa vagy valami lepattant aki nem kell senkinek."
...........vagy találok egy kedves aranyos elfogadó lányt, ha kétszer találtam, akkor van rá esély...
"És az előző barátnőiddel miért mentetek szét? Azon is jó lenne gondolkozni, mert hiába találsz megint barátnőt, ha nem lesz tartós a dolog. És ahogy idősödsz egyre kevesebb lesz a korosztályodban a szingli nő, szóval csak nehezebb lesz a pártalálás."
Mert nem akartam gyereket, ő meg akart...
Szerencsére az idősebb pasik jobb helyzetben vannak, mert a fiatalabb nők is akarják, szóval ettől nem félek
Akkor keress egy ukrán lányt,aki eus állampolgárságot akar.Annál biztosan lesz esélyed,de készülj fel,hogy amint megkapta,amit akar,dobbantani fog.Ha benned sincs szinte semmi tolerancia,miért várod el a párodtól?
Jó,beszélek én,akinek sikerült összejönnie azzal,akit kívül-belül elképzelt,de tök véletlenül.Soha nem vártam el azt a kinézetet senkitől,ami neki van,mert milyen alapon tenném.Viszont ő így lát szépnek,pedig nem vagyok egy slankság.Igaz,a fogaim szépek,nem rohadnak.Ez az egyik óriási különbség köztünk.A másik,hogy nem várom el a mástól azt,amit nem tudok nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!