Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, van köztetek olyan, aki nyíltan vállalja, hogy a rosszfiúkra bukik?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a nők imádják a "bad boyokat", a lazaságuk, a határtalan önbizalmuk, a titokzatosságuk, az elérhetetlenségük, a vadságuk miatt. Viszont nyíltan ritkán merik ezt a nők kimondani, felvállalni, inkább csak TUDAT ALATT működik ez náluk.

Van olyan, akinek eddig csak ilyen párjai voltak, esetleg most is ilyen van, és ez mindig is így marad, mert egyszerűen ők vonzzák? A rocker, a motoros vagány, a nagymenő, ecsetfejű bulikirály, az öntelt macsó, a kopasz, tetovált állat, stb... Hölgyek, elő a farbával:)

2017. márc. 18. 08:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tudat alatt igen,otthonra nem kene.Vallalom.
2017. márc. 18. 12:36
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Itt játsza néhány pasi az agyát,hogy így legyünk őszinték blablabla, utána meg lepontoznak. Esküszöm nem vagytok normálisak.
2017. márc. 18. 13:16
 23/25 anonim ***** válasza:
Őszintén, nem tudom. Egy "klasszikus" jófiú mellett meghalnék az unalomtól. Viszont egy tipikus rossz mellett megint nem érezném jól magam, mert náluk én sokkal nyugodtabb vagyok. Volt mindkettőből, és hát egyik sem volt az igazi. Inkább preferálom a bonyulult személyiségeket. De hogy érthetőbb legyek, hozok egy példát: Piton profról mindenki tudja kicsoda. Na egy ilyen kaliberű pasit el tudnék otthonra fogadni. Hogy ő jónak vagy rossznak számít, azt meg valaki ossza meg velem.
2017. márc. 18. 14:25
 24/25 anonim ***** válasza:

"Itt játsza néhány pasi az agyát,hogy így legyünk őszinték blablabla, utána meg lepontoznak. Esküszöm nem vagytok normálisak."

Én pl. nem játszottam az eszem. Attól, hogy valami gusztustalan dolgot őszintén bevall valaki, az a dolog akkor se lesz jó.

Amúgy definiálni kellene a rosszfiút. Ha olyan embert jelent, amilyet az egyik válaszoló leírt, hogy rosszfiúsnak tűnik, de igazából érzékeny és intelligens ember, azzal semmi gond. Ha viszont valaki egy rossz emberhez vonzódik... ahhoz is joga van. Nekem meg jogom van szánalmasnak tartani.

2017. márc. 18. 15:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Attól függ mit írtál. Ha azt, hogy bevallod hogy rosszfiúkra buksz, akkor szinte biztos, hogy a kolléganőid pontoznak le, akik azokat is akik elmondják hogy a nők tudatalattiját nagyon vonzzák a "rosszfiúk", lásd ˘˘

2017. márc. 18. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!