Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, van köztetek olyan, aki nyíltan vállalja, hogy a rosszfiúkra bukik?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a nők imádják a "bad boyokat", a lazaságuk, a határtalan önbizalmuk, a titokzatosságuk, az elérhetetlenségük, a vadságuk miatt. Viszont nyíltan ritkán merik ezt a nők kimondani, felvállalni, inkább csak TUDAT ALATT működik ez náluk.

Van olyan, akinek eddig csak ilyen párjai voltak, esetleg most is ilyen van, és ez mindig is így marad, mert egyszerűen ők vonzzák? A rocker, a motoros vagány, a nagymenő, ecsetfejű bulikirály, az öntelt macsó, a kopasz, tetovált állat, stb... Hölgyek, elő a farbával:)

2017. márc. 18. 08:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#10 szerintem a kérdező nem az ilyen rosszfiúkra gondolt(skinheadek meg börtöntöltelékek, jesszus..), hanem például azokra a jó pasikra, akik "összetört szíveket hagynak maguk után" :) Tudod, mint Az excsajok szellemében Matthew McConeughey, vagy valami ilyesmi.
2017. márc. 18. 09:32
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
Nekem bejönnek a rosszfiúk, de komoly kapcsolatra nem kellenének, ők szórakozásra valók, két komoly között.
2017. márc. 18. 09:44
 13/25 anonim ***** válasza:
58%
A baratom rocker, de baromira nem rosszfiu :D Persze, nem egy felenk, csendes fiucska, nyilvan, de a kapcsolatunkat nagyon komolyan veszi, maximalisan kedves, megerto stb, otthon semmi nyoma rosszfiusagnak. Attol meg mert valaki hatarozott, laza meg szereti elvezni az eletet, meg nem lesz automatikusan egy noket semmibe vevo valaki. Az olyanokat nem szeretem es messzire kerulom.
2017. márc. 18. 10:10
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

Igen. Ilyen férfiak érdekelnek, más típussal egyelőre el sem tudom képzelni. Kihívást jelent, nemcsak megszerezni, de meg is tartani. Nálam ez nem is annyira külsősegekben jelenik meg, csak tipikusan az a rosszfiús észjárás jellemző a pasikra, akik nekem bejönnek.

De ezt nem szerencsés nekünk nőknek felvállalni, mert elég könnyen megkapjuk a riban.c jelzőt.

2017. márc. 18. 10:15
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Dolgoztam rendőrségen, ahol rabok is dolgoztak... Beszélték a munkatársaim, hogy a raboknak benn a börtönben nagyon hiányzik a nőjük, meg hasonlók... Mi következik ebből? Hogy a nők megint nem mondanak itt igazat újfent, mert ha kb minden rabnak van nője, akkor igenis szeretik a rosszfiúkat, még a legrosszabbakat is bizony... Szánalmas ez a hazudozás a nők részéről, ami ezen az oldalon meg máshol is megy.
2017. márc. 18. 10:17
 16/25 anonim ***** válasza:
58%

Én egy ideig éltem-haltam a link alakokért, többször belefutottam párkapcsolat és alkalmi kapcsolat szintjén is. Aztán elkezdtem gondolkozni, miért vonzanak annyira a megrögzött hazudozók, akik csak átvernek.

A nők igazából gyerekkoruktól arra vannak trenírozva, hogy viseljék a manipulációt, rendben levőnek tartsák a megcsalást, megalázást, így ha összekerülnek egy ilyen "rosszfiúval", úgy érzik, megérdemlik a sorsukat. Sok-sok nőnek ez a komfortzónája. És g**inehéz kijönni belőle.

2017. márc. 18. 10:46
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

"Mi következik ebből? Hogy a nők megint nem mondanak itt igazat újfent, mert ha kb minden rabnak van nője, akkor igenis szeretik a rosszfiúkat"

:D aztán belegondoltál te már abba milyen nője lehet egy ilyen IQ nullás bűnözőnek? HM? Gondolom csupa tisztességes jólszituált értelmes intelligens nők várják őket haza mi? :D

Most te vagy az ilyen agyatlan tyúkokra buksz és ezért fáj maga a tény hogy a raboknak nőjük van, vagy szimplán ostoba vagy.

Sok rabnak a nője lehet épp a prostija is akit futtat, de gondolom te még azt is elirigyled tőle annyira hülye vagy :D

2017. márc. 18. 11:55
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
A nőknek nagyon nem hiányzik, hogy a férfiak tisztában legyenek azzal, hogy ők csak a kezelhetetlen rosszfiú/s..gfej típusú férfiakra gerjednek és a többi férfit szigorúan csak pénzforrásnak tekintik, hisz szükségük van az utóbbi, naiv férfiakra.
2017. márc. 18. 11:58
 19/25 anonim ***** válasza:

"A nőknek nagyon nem hiányzik, hogy a férfiak tisztában legyenek azzal, hogy ők csak a kezelhetetlen rosszfiú/s..gfej típusú férfiakra gerjednek és a többi férfit szigorúan csak pénzforrásnak tekintik, hisz szükségük van az utóbbi, naiv férfiakra."

Próbáltam már pénzzel csajozni, de nem kerültem közelebb egy nőhöz sem.

2017. márc. 18. 12:00
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Ja, az ilyen rosszarcu csavokkal csak ilyen olcso proli lanyokat szoktam egyutt latni, akiknek sut az arcukrol a sotetseg, de hat ha nektek ok jonnek be fiuk, akkor nincs mit tenni, irany a thuglife.
2017. márc. 18. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!