Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, van köztetek olyan, aki azt érzi, hogy neki a nők már abszolút nem tudnak újat mutatni és már érti őket?
A nőket alapból nagyon nehéz megérteni, tetteik nagyon sokszor mondanak ellent a józan észnek, logikát a mondandójukban, cselekedeteikben gyakran nincs is értelme keresni. Sokszor ők sem értik saját magukat. Ezek köztudott dolgok.
Vannak-e olyan férfiak - nyilván főleg az idősebb korosztáyból -, akik már eljutottak a nőkkel való tapasztalat, interakció egy olyan fokára, hogy úgy érzik, már mindent tudnak a nőkről, kiismerték őket teljesen, 100%-ig tudják, mikor mi kell nekik, a nők már nem tudják őket semmivel sem összezavarni, meglepni?
Esetleg olyan is van, aki még fiatalon, huszonévesen eljutott erre a szintre? Hogy sikerült neki?
1. Nem lehet minden nőt kiismerni, mert mindegyik más és más, ahogy minden férfi más és más. "Ezek köztudott dolgok" - nem mindegyik nő ilyen
2. Miért akarod a nőket megérteni, ha így beszélsz róluk? "logikát a mondandójukban, cselekedeteikben gyakran nincs is értelme keresni" Enyhe lenézést érzékelek.
Ugyan még relatíve fiatal vagyok, de én úgy érzem, hogy nagyrészt kiismertem a női nemet, részben saját tapasztalataimból, részben tudományos irodalomból. 100%-ig ha nem is, de 90%-ig szerintem tudom, hogy mi a női vonzalom alapja.
Persze más dolog tudni, és a valóságban másokon látni, attól én még nem lettem Casanova, de ez már egy másik dolog, a saját személyiségem, életstílusom az akadálya.
Újat tudnak mutatni, de megérteni szinte mindenkit meg lehet :)
Persze ehhez szükség van informáxiókra tőle. Ahhoz pedig tudni kell jól kérdezni-kérni :) na én ez utóbbit tudom úgy ahogy megfelelően :)
Ennyi a titok: Nézz ki jól, és sok nő a tiéd lehet!
Tudom, szomorú, de ez az igazság!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!