Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Uraim, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, van köztetek olyan, aki azt érzi, hogy neki a nők már abszolút nem tudnak újat mutatni és már érti őket?

Figyelt kérdés

A nőket alapból nagyon nehéz megérteni, tetteik nagyon sokszor mondanak ellent a józan észnek, logikát a mondandójukban, cselekedeteikben gyakran nincs is értelme keresni. Sokszor ők sem értik saját magukat. Ezek köztudott dolgok.

Vannak-e olyan férfiak - nyilván főleg az idősebb korosztáyból -, akik már eljutottak a nőkkel való tapasztalat, interakció egy olyan fokára, hogy úgy érzik, már mindent tudnak a nőkről, kiismerték őket teljesen, 100%-ig tudják, mikor mi kell nekik, a nők már nem tudják őket semmivel sem összezavarni, meglepni?

Esetleg olyan is van, aki még fiatalon, huszonévesen eljutott erre a szintre? Hogy sikerült neki?

2017. márc. 12. 21:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%
Figyi, két lánytesó mellett ellestem néhány fortélyt a nőkről. ;)
2017. márc. 12. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok az a tipikus macsó, meg alfahim sem, még soha nem volt barátnőm, egyik nő sem vonzódik hozzám. Ebből az következik, hogy macsónak és vagy alfahimnek kell lenni, és lesz nőd.

Hogy honnan tudom, hogy nem vonzódnak hozzám a nők?... Nos, némelyik még a tudtomra is adja elég egyértelműen, valamelyik szó szerint fújjog rám, pedig nem vagyok csöves vagy ápolatlan, egyszerűen nem vagyok nekik elég férfias, ennyi.

2017. márc. 12. 21:58
 13/26 A kérdező kommentje:

#6 Nincs benne semmi lenézés. A nőket az érzelmeik vezérlik, és pont ezért nehéz megérteni, mit miért tesznek. A józan ész nyomán történő cselekvés kiszámítható, viszont a szív, az érzések alapján történő cselekvés sosem. Ezért könnyebb minket, férfiakat megérteni, mert mi racionálisak vagyunk, a nők pedig emocionálisak.

Ezért kérdezem, hogy ennek ellenére sikerült valakinek őket már - legalább nagyjából - feltérképezni, kiismerni, és ezek nyomán kapcsolatban méginkább férfivá válni, ill. szingliség esetén könnyebben "csajozni"?

2017. márc. 12. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok az a tipikus macsó, meg alfahim sem, még soha nem volt barátnőm, egyik nő sem vonzódik hozzám. Ebből az következik, hogy macsónak és vagy alfahimnek kell lenni, és lesz nőd."

Ebben merre van a logika?

2017. márc. 12. 22:00
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

"Ebben merre van a logika?"

Sok férfiismerősöm sorsa alapján is alá tudom támasztani, hogy az alfahimség hiánya megöli a férfiasságot, és 90%, hogy soha nem lesz nője valakinek igy. Ez a logika benne.

2017. márc. 12. 22:02
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
Kapjon aranyeret az a gipsy, aki lepontoz. Bizti fáj neki, hogy nem pippantották le a lánytestvéreim.
2017. márc. 12. 22:05
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

Miért mindig az ilyen retardáltak hozzák fel, hogy a nők logikátlan idióták?

....

Oh...

2017. márc. 12. 22:07
 18/26 anonim ***** válasza:
14: nőként mondom, hogy végre egy férfi, aki megérti a különbséget a két nem gondolkodásmódja között. Több ilyen igazi férfit! :D
2017. márc. 12. 22:10
 19/26 A kérdező kommentje:
#19 Köszönöm! Pedig olyan hű, de nagy dolgokat nem is írtam:)
2017. márc. 12. 22:14
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
A nők és az érzelmek?... Persze, a szépfiúkkal érzelmesek, a nem szép fiúkkal közönyösek és bunkók? Csak én nem találom ebbe az érzelmeket?
2017. márc. 12. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!