Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki úgy érzi, "rossz" korba született? Aki azt érzi, nem tudott soha igazán önmaga lenni ebben a világban?
Női oldalról nézve: szívesebben élne egy olyan világban, ahol több a normális, őszinte férfi, több figyelmesség, udvariasság, romantika, kedves gesztus van, nincs játszmázás, képmutatás, vetítés, csalódás, nagyobb a komoly kapcsolatra, szerelemre való igény, stb...
Férfi oldalról nézve: szívesebben élne egy olyan világban, ahol a személyes varázzsal, humorral, kisugárzással lehet hódítani, és nem pénztárcával, kocsival, lakással, a nők szívéhez el lehet jutni szerelmes versekkel, szerenáddal(ami ugye manapság már régimódinak, cikinek számít), nem annyira mérvadó a külső és az öltözködés, a bunkó viselkedés kizáró ok lenne a nőknél, csak a normális közeledés lenne a nyerő, stb...
Ilyenekre és hasonló dolgokra gondolok. A kérdésem tehát: párkapcsolati, társkeresési szempontból ki mit változtatna a mai világon? Mi az, ami jó neki úgy, ahogy most van, és mi az, amit örökre száműzne?
Érdekes, hogy erre a kérdésre bukkantam, mert már nagyon sokszor eszembejutott ez.
Én nem tartom a mai világot borzalmasnak; de tény, hogy nem illek bele. Utálom a modern, drága, villódzó, szar diszkókat a fos zenével együtt; utálom a 3 kiló vakolatot magára kenô tahó díszrîbancokat; no meg a rájuk mászó kis seprûfejû köcsögöket is.
Szeretem viszont a kultúrált, moderált romkocsmákat, a mosolygós kedves, nem beképzelt lányokat, akiknek férfire van szükségük és szerelemre.
Szerintem ha a 80-as években lennénk most, akkor sokkal jobb életem lenne.
19f
Én mindig is így éreztem.
Persze lehetnék én is tahó,és mindenkit megalázó,akkor tuti lenne barátnőm is.Csak nekem az alaptermészetem sajnos nem ilyen,bár már gondolkozom rajta régóta,hogy átveszem én is.
Mert a mostani kedves,udvarias természetemmel semmit nem érek el,csak kinevetést,megalázást a nőktől.
Amit leírtál kérdező az már nagyon nagy előrelépés lenne,és talán elég is...
Regen is a vagyonod alapjan talaltal not, csak akkoriban apuka nezte a penzt, nem a no. Hiaba lett szerelmes egy szegeny parasztfiuba, ha a csalad mashoz adta felesegul :D
En nokent amugy tokeletesen jol erzem magamat, maximum valami kicsit tavolabbi jovoben elnek, ahol az osszes himsoviniszta ferfi es no valami banyaban asna a normalis tarsadalomtol tavol :D
Én szívesen visszamennék a 70-es 80-as évekbe. Jó kis szoci időkbe, mikor még nem volt agyondigitalizálva minden, nem nyomkodtuk feszt a telefont meg szgépet... Akkor még nem volt minden szép lánynak instagram meg facebook több száz nyálcsorgató követővel. Nem szökött az egekbe az egója a nőknek a netcelebségtől. Akkor még vidéken is több lehetősége volt a fiataloknak a szórakozásra, nem facebookon beszélgettek egymással a cimborák, hanem összejöttek szabadidejükben. Nagyobb volt az élet a falvakban is. Ma már csak a nagyvárosokban van valami, de sok helyen már ott se, csak maximum Budapesten. Arról nem is beszélve, hogy hány ismerős dolgozik külföldön... Szóval szerintem mondjuk a 70-es 80-as években jobb lehetett ismerkedni is, mert talán nyitottabbak lehettek akkor az emberek, mert csak élőben tudtak ismerkedni.
25F
Alapvetően romantizáljuk a múltat. Igen, nagyon edes volt regen a kezzel irt szerelmes level, a pecsetgyurube zart hajfurt stb., csak nokent nem szavazhattam volna, nem tanulhattam volna amit szeretnek, meg abba se szolhattam volna bele sokszor, hogy kihez akarok hozzamenni. Akik meg a mult erkolcsi tisztasagat tomjenezik. Igen, nagyon erkolcsos volt, hogy 30-40 eves ferfiak 15-6 eves lanyokat vettek el. Aztan persze mivel nekik fogalmuk sem volt a szexualitasrol, a ferfiak jartak a fizetos lanyokhoz, szep kis std-ket vittek haza...
Hat innen nezve inkabb maradok a jelenben, koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!