Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?
Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.
Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.
Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.
Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.
Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.
Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni
-még mindig nem a dagi a lényeg hanem az átlagos jelző....
az a krédés hogy mennyi esélye van hogy átlagos kinézetű, anyagi helyzetű stb hölgyet találjona kérdező, aki a kérdező élethelyzete és némileg hátrányos kinézete ellenére is szívesen együtt lenne vele
50-re:
Mondjuk kedves, érzelmes, figyelmes? Nincs tartozása és nem a szüleivel él? De ha tegyük fel velük él és el van adósodva, akkor is pont azt nyújtja, mint a kérdező, akinek rosszak a fogai, alacsony, sovány, tehát ugyanúgy előnytelen külsejű, mint esetleg a dundi lány? (és nem, nem vagyok dundi, 3 gyerek után is vékony vagyok, szerencsés genetika :) )
Senki nem mondta, hogy alkudjon meg, csak pont azt, hogy ilyen paraméterekkel nem igazán fog párt találni, még akkor sem, ha lead az igényeibők, mert alkalmatlan egy felnőtt párkapcsolatra a leírt paraméterekkel. Semmi gond, hogy nem szereti a dundi nőket, van másik száz, normális életet élő, aki meg igen, nem hiszem, hogy bármelyik nő a kardjába dőlne emiatt :)
Én mindig azt mondom, hogy a piac törvényei érvényesülnek a párkeresésben is.
Te semmit nem tudsz nyújtani, szerintem kezdd el valami ipari ronda nőkkel az ismerkedést, hátha azokkal összejön valami.
59.
Te aztán nem vagy felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!