Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indulok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?

Figyelt kérdés

Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.

Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.

Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.

Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.

Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.

Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni

2017. márc. 17. 13:00
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
6%
Akik 8 általánossal rendelkeznek és még is van párjuk,az azért van mert jóképűek, így egy elvárás már teljesítve is van a nőknek.
2017. márc. 17. 18:49
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
Egy kövér nőnek lehet saját lakása jó keresete remek természete lehet e mellé roppant szociális remek beszélgetőpartner és remek társ. Attól hogy duci még rengeteg jó tulajdonsága lehet. Itt az a baj amit még mindig nem értetek hogy a kérdező egy kedves törődő ÁTLAGOS külsejű lányt akar ami a férfiak elég nagy hányadára jellemző kívánság. Ha az lenne az egyetlen kitétele hogy ne legyen duci akkor az átlagos alkatú némileg lerúgott (értsd nem túl jól adott esetben alkatához teljesen hibásan öregebb ruhákba öltözött) kapafogú sztk keretes szemüvegű csodanő is meg felelne neki. Nem ő átlagosat akar. Ez a gond.
2017. márc. 17. 19:06
 53/60 anonim ***** válasza:

-még mindig nem a dagi a lényeg hanem az átlagos jelző....

az a krédés hogy mennyi esélye van hogy átlagos kinézetű, anyagi helyzetű stb hölgyet találjona kérdező, aki a kérdező élethelyzete és némileg hátrányos kinézete ellenére is szívesen együtt lenne vele

2017. márc. 17. 19:18
 54/60 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, én meguntalak titeket. Kérdező, a legrosszabb amit tehetsz, hogy hagyod magad elbizonytalanítani! Próbálkozz csak nyugodtan a csajoknál, és ha neked nem jönnek be a dagik, akkor ignoráld őket!
2017. márc. 17. 19:27
 55/60 anonim ***** válasza:
53:hát nem sok,de írtam is, hogy elvétve,de akadnak ilyen "jótékonykodó" hölgyek, csak ritkán.Egyet ismerek csak és még normál súlyú is.
2017. márc. 17. 19:30
 56/60 anonim ***** válasza:
Óóóó anyám borogass...
2017. márc. 17. 20:44
 57/60 anonim ***** válasza:

50-re:

Mondjuk kedves, érzelmes, figyelmes? Nincs tartozása és nem a szüleivel él? De ha tegyük fel velük él és el van adósodva, akkor is pont azt nyújtja, mint a kérdező, akinek rosszak a fogai, alacsony, sovány, tehát ugyanúgy előnytelen külsejű, mint esetleg a dundi lány? (és nem, nem vagyok dundi, 3 gyerek után is vékony vagyok, szerencsés genetika :) )

Senki nem mondta, hogy alkudjon meg, csak pont azt, hogy ilyen paraméterekkel nem igazán fog párt találni, még akkor sem, ha lead az igényeibők, mert alkalmatlan egy felnőtt párkapcsolatra a leírt paraméterekkel. Semmi gond, hogy nem szereti a dundi nőket, van másik száz, normális életet élő, aki meg igen, nem hiszem, hogy bármelyik nő a kardjába dőlne emiatt :)

2017. márc. 17. 20:48
 58/60 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom, hogy a piac törvényei érvényesülnek a párkeresésben is.

Te semmit nem tudsz nyújtani, szerintem kezdd el valami ipari ronda nőkkel az ismerkedést, hátha azokkal összejön valami.

2017. márc. 17. 21:52
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
Duci vagyok, de még nekem sem kellenél. Az egyiik dolog az anyagi helyzeted, kinézeted, de a másik, hogy még felszínea is vagy. Duplán rossz párosítás
2017. márc. 19. 18:22
 60/60 anonim ***** válasza:
0%

59.

Te aztán nem vagy felszínes.

2017. márc. 19. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!