Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?
Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.
Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.
Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.
Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.
Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.
Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni
Kiegtem.
Boven jo az atlagos is? De hat te atlag alatti vagy!
Azért ez elég durva! Tényleg amid van az a "kedvességed". Ne haragudj, de akkor te is ennyit várhatsz el. Legyen kedves!
Rajtam is van plusz kiló. Egyáltalán nem sok, de a mai "átlagos"(=sovány) testalkatba már én sem tartozok bele. De viccelsz? Alacsony és vékony vagy, tartozásod van, rosszak a fogaid és a szüleiddel élsz? Hát nekem sem kellenél, hiába lennék én szerinted szinten aluli csak amiatt, hogy van rajtam egy kicsi súlyfelesleg.
Annyit tudok tanácsolni, hogy változtass, amin csak tudsz vagy pedig (és inkább ez), ne legyenek ekkorák az elvárásaid. Egy általad említett átlagos nőnek szerinted nincsen igénye az átlagosra? Te pedig azért nem vagy annak mondható. Tudod zsák meg a foltja... Nem hülyeségből mondják!
Miért írted le ezeket?
Most elgondolkodtam, mert nekem sincs munkám, ezért a szüleimnél lakom, a fogaim összevissza állnak, vékony vagyok, és...idáig elég ha valaki elolvassa, már lehetetlenség tetőfoka lesz párt találni. Legalábbis a kommentelők szerint. Szerintem írhattál volna kevésbé borús dolgokat is.
26-ra... na ja, mert a kérdező is aszerint választana, átlagos, nem duci barátnőt 😂
Külső megfog, belső megtart - ez mind a két nemnél érvényes. Átlag alatti/átlagos külsőt mind a két nem tudja valamennyire a belső tulajdonságokkal kompenzálni, de mondjuk a tetemes adósság, gyermeki életmód a szülőkkel nem igazán alkalmas egy felnőtt párkapcsolathoz, még hogyha olyan kedves és érzelmes /ez amúgy mit takar? Duplán írva ráadásul/ is, mint egy cuki tengerimalac 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!