Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?
Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.
Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.
Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.
Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.
Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.
Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni
Persze tudjuk, minden pasi az. Kivéve mikor a bomba testű, teljesen átlagos modell csajok visszautasítják, mert akkor hirtelen már minden nő rohadt, pénzéhes, felszínes k_rva.
Szedd össze magad kérdező. Keress jobb munkát, képezd magad, sportolj, és költözz el a mamától. Ne engedd el magad! Tudod mi kell a nőknek? Olyan pasi aki biztonságot nyújt. Ha összekapod magad, vannak céljaid amikért küzdesz, vannak terveid a jövőre amiért komolyan teszel és nem csak tunyulsz és várod a csodát, az meglátszik a kisugárzásodban is. Ettől leszel vonzó. Az mikor valaki sajnáltatja magát, hogy jajj ő szegény szerencsétlen, keresi a kifogásokat, másokat hibáztat a saját sikertelenségéért, az rettentő taszító.
Duci vagyok, mégis ezerszer jobb párom van, mint amilyen te vagy.
Szóval egyáltalán ne legyenek elvárásaid mással szemben, mivel semmit sem tudsz nyújtani, még a kedvességet sem, hiszen süt rólad a felszínesség, csak addig van kedves, amíg a csaj nem duci :D
16.
Akkor miért sir sok csinos nő hogy nincs egy normális pasi sem?Miért ismerek csomó átlagnál jobb csajt?
Eleve jóval tobb a csínos szép lány mint a jó csávó, ja és akkor még nem is beszéltünk a csomó csak szexet akaró férfiről. Kicsit gondolkodnál statisztikailag sem jön ki az hogy minden átlagos nő nálam jobb pasit találhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!