Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?
Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.
Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.
Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.
Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.
Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.
Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni
Először hozd rendbe az életed: rendezd az adósságot, csináltasd meg a fogaidat, kezdj el gyúrni, tanulj meg öltözködni és utána próbálj ismerkedni.
Az a baj, hogy ennyi hátrányból nehéz kapcsoaltot találni és hamarabb jutsz el oda, mint sajnos sokan itt a gyk-n, hogy inkább meggyűlölöd az egész párkeresést, és lemondasz róla.
Nekem pl volt túlsúlyom amikor elkezdtem ismerkedni az első kapcsolatom vége után (167 cm-hez voltam 73-74 kg, mondjuk C-s mellekkel), ami ugye csak a külsőség, nyilván vannak/voltak vonzó és kevésbé vonzó belső tulajdonságaim is. Nekem elég sok időbe tellett találni valakit, akivel úgy éreztem érdemes lenne belevágni egy kapcsolatba, mert kellően tökös és tetszik nekem külsőleg és belsőleg is. Nyilván az elvárásaim is lemetszettek egy jó adag embert, akivel randiig se jutottam el, de valószínűleg sok embert "veszítettem" el a túlsúlyom miatt is. Úgyhogy bocs, de elég egy darab hátrány amit le kell küzdeni, nálad meg elég sok van, hiába vagy értékes ember, ha nem változtatsz nem biztos, hogy sikeres leszel egy jó ideig. Lehet hogy így is belevágsz, oké, de szerintem a 3-4 hónap kevés lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!