Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indulok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?

Figyelt kérdés

Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.

Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.

Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.

Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.

Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.

Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni

2017. márc. 17. 13:00
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%
26.: a kérdező sem személyiség alapján akar választani (már ha lenne mit választania :D)
2017. márc. 17. 14:46
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez a duci ne legyen, nem éppen a kedvességre utal kérdező.
2017. márc. 17. 15:02
 33/60 anonim ***** válasza:
Esetleg egy szociális munkás nőnél lehet esélyed,de másnál nem.Egyik unokatesóm az,és mindig hasonló problémájú pasijai voltak,mint momentán te,a mostanija se különb,pardon.Jelenleg a 2. babával állapotos,de az első terhességénél se hízott 10 kilónál többet és alapjáraton is normál testalkatú,tehát nem is sovány,de a kövértől is messze van. Szóval lehet esély,de csak ilyen nagyon jótékonykodós,nagyon toleráns nőnél,amiből azért kevés van.
2017. márc. 17. 15:03
 34/60 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a duci pasikat, ha valamiért ilyen hátránnyal is indulnék párt keresni( már van), akkor se tudnék egy duci pasival lenni, mert nem jön be egyáltalán, még ha ő az egyetlen is. Ezért mondjuk pont nem bántanám a kérdezőt.
2017. márc. 17. 15:20
 35/60 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek nem jönnek be a ducik, az átlagos lányoknak nem jön be a kérdező, hát itt cupido megint mellé lőtt:) Mondjuk egy pufók kis vak egértől mást nem is vártam. Marad az a verzió,hogy amíg nem szedi össze magát,addig marad a hokizás, esetleg prostik.
2017. márc. 17. 15:20
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
Na,az ilyen pasik miatt van annyi terhelt nő kis hazánkban és ezért válogat más nációkból,aki csak teheti.Nincs itt szó semmilyen nyugati agymosásról,csak a nők látják,tapasztalják,hogy attól még,hogy a magyar pasik legtöbbje nem nagyon forgat sok energiát a kinézetébe,cserébe csak elvár,más nációnál ez nincs így-persze a nagy elvárás náluk is előfordul,csak mások az arányok-.Egy barna hajú,kék/zöld szemű -itteni mércével- átlagos nő csak akkor nem pasizik be egy mediterrán országban,ha nem akar.Nekem senki ne jöjjön ezzel a magyarok hűségesebbek dumával,mert azért ez annyira nem igaz. Egy szép nőnél se garancia,hogy nem cserélik le,akárkivel is jön össze. Ha valaki nem tudná,közhely,de igaz,hogy a világ legszebb nőjét is unja valaki.
2017. márc. 17. 15:49
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Először hozd rendbe az életed: rendezd az adósságot, csináltasd meg a fogaidat, kezdj el gyúrni, tanulj meg öltözködni és utána próbálj ismerkedni.

Az a baj, hogy ennyi hátrányból nehéz kapcsoaltot találni és hamarabb jutsz el oda, mint sajnos sokan itt a gyk-n, hogy inkább meggyűlölöd az egész párkeresést, és lemondasz róla.

Nekem pl volt túlsúlyom amikor elkezdtem ismerkedni az első kapcsolatom vége után (167 cm-hez voltam 73-74 kg, mondjuk C-s mellekkel), ami ugye csak a külsőség, nyilván vannak/voltak vonzó és kevésbé vonzó belső tulajdonságaim is. Nekem elég sok időbe tellett találni valakit, akivel úgy éreztem érdemes lenne belevágni egy kapcsolatba, mert kellően tökös és tetszik nekem külsőleg és belsőleg is. Nyilván az elvárásaim is lemetszettek egy jó adag embert, akivel randiig se jutottam el, de valószínűleg sok embert "veszítettem" el a túlsúlyom miatt is. Úgyhogy bocs, de elég egy darab hátrány amit le kell küzdeni, nálad meg elég sok van, hiába vagy értékes ember, ha nem változtatsz nem biztos, hogy sikeres leszel egy jó ideig. Lehet hogy így is belevágsz, oké, de szerintem a 3-4 hónap kevés lesz rá.

2017. márc. 17. 16:48
 38/60 anonim ***** válasza:
3%
Na, hogy kiakadt a sok mázsás királykisasszony! :D EGYETLEN kitétel volt, de már ez is kiverte a biztosítékot. Lányok, ha problémátok van a súlyotokkal, akkor tessék szépen lefogyni, ne másokat akarjatok lehúzni meg elhallgattatni. Dagadtan nem vagytok vonzóak a férfiak többségének, deal with it.
2017. márc. 17. 17:13
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
38 A legtobb csaj aki irt a sulyarol, talalt maganak tokeletes part, ha tudnal ertoen olvasni ;) Es senki nem mazsas balnanak irta le magat. Plusz tiz kiloval meg kb siman valogathatnak a lanyok a jo pasik kozott is.
2017. márc. 17. 17:18
 40/60 anonim ***** válasza:
3%
39: Aha. Nyilván totál kiegyensúlyozott mindegyik, ha ekkora megrökönyödést vált ki belőlük, hogy valaki nem szeretne ducikat. Ha ennyire rendben vannak, akkor vajon miért ütötte szíven őket a téma? Ha ennyivel jobb ajánlatok közül válogathatnak, akkor vajon miért telt meg 4 oldal gyalázkodó, lehúzó kommentekkel itt?
2017. márc. 17. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!