Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indulok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?

Figyelt kérdés

Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.

Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.

Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.

Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.

Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.

Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni

2017. márc. 17. 13:00
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
96%
40 Egyaltalan nem azzal van a gond szerintem, en se szeretem a kover ferfiakat es a legtobb nagydarab no szerintem se nez ki jol, na bunm. De a kerdezo kb konkretan SEMMIT nem tud nyujtani, de igenyei azert vannak. Az volt a megrokonyodes targya, hogy meg egy duci nonek se kellene o, mert meg ok is ezerszer jobb ferfiak kozul valogathatnak altalaban, mint egy mamahoteles, adosagokkal terhelt, kusza fogu valaki.
2017. márc. 17. 17:32
 42/60 anonim ***** válasza:
21%
41: Milyen igényei vannak? Egyetlen igénye van, hogy ne legyen duci a csaj. Bezzeg ő egyből kezdjen el gyúrni, de ha egy dagi csajnak valaki azt mondja, hogy fogyjon le, akkor itt hisztiztek oldalakon keresztül. És amúgy írd már le nekem, hogy egy dagi csaj mit tud nyújtani?
2017. márc. 17. 17:38
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
42 Mit ertetlenkedsz? Egy dagi csaj is lehet egy szerencsetlen balfax de lehet, hogy ezen kivul egy darab rossz tulajdonsaga sincs. A kerdezovel se lenne gond, ha nem 5000 olyan tulajdosaga lenne, ami egyutt kizaro ok, ha csak egy lenne neki es mellette minimum 4-5 jo legalabb, akkor rogton nem igy neznenek ki a valaszok.
2017. márc. 17. 17:48
 44/60 anonim ***** válasza:
14%
43: Azon értetlenkedek, hogy hogy gondolhatjátok komolyan ezt az ordító kettős mércét. Meg azt, hogy itt bárki elhiszi, a dagi csajok minden ujjára jut egy jó pasi. Hát valamiért az utcán általában csak afrikai bevándorlókkal meg szintén dagikkal szoktam őket látni. :D
2017. márc. 17. 17:55
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért telt meg ennyi negatív kommenttel? Azért mert mondjuk a legtöbben nem értenek a nézeteivel egyet. Nem kell hozzá kövérnek lenni. Csak megérteni, hogy részéről ez igenis nagy elvárás, mert ő semmi külsőleg pozitív dolgot nem tud felmutatni (saját elmondása szerint)
2017. márc. 17. 18:15
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem a kettős mérce itt a lényeg, lehet hogy teljesülni fog és a kérdező talál egy nem duci lányt, én nem is ezen akadtam ki (pedig én voltam a 73 kgs válaszoló) inkább az "átlagos" jelzőn. A kérdező minden csak nem átlagos: Az átlagnál alacsonyabb, anyagi gondokkal küszködik, és van látható szépséghibája.

Ha ezt nőként írta volna le (mondjuk az átlagnál legyen nagyobba testsúlya, mert ahogy a nők szemébena magasság akkor a férfiak szemébena testsúly lehet még ilyen kizáró ok), rá se mondhatnánk hogy átlagos, hanem hogy bizony vannak hátrányai a párkeresés területén.

Egy túlsúlyos, kusza fogsorú, adósságban úszó nőnek is azt mondanád, hogy ne változtasson így jó? Hogy talál majd magának valami átlagos hapsit, aki szeretne fogja így is? Én neki is első körben a változtatást javasolnám, hogy legyen több esélye, ne csak "egy lottót vegyen, ha meg akarja nyerni a főnyereményt."

2017. márc. 17. 18:29
 47/60 anonim ***** válasza:
3%
Hagyjuk már ezt a "kérdező mit tud nyújtani" dumát. Nem egy olyan embernek van párja,aki ugyanúgy tele van adóssággal, van egy kemény 8 általános iskolai bizonyítványa,meg elkezdte a szakképzőt de nem fejezte be, mellette bunkó, buta mint a tök és mégis van párja és nem duci nő. Leírt magáról 3 rossz tulajdonságot, bár ezek olyan dolgok,hogy nem feltétlen tehet róla az ember, mert nem mindenkinek adatik meg,hogy jó álláshoz jusson, van akinek nehezebben megy a tanulás, ebből kifolyólag,hogy nincs pénze így kénytelen a szüleivel lakni, de itt már minden okoska leszűri,hogy semmit sem tud nyújtani. Ja, ilyen pénzéhes nőknek nem is az biztos. Ezeken kívül semmit nem tudnak,hogy milyen ember valójában a kérdező, de támadni azt tudják. De nagy elvárása van istenem, ne legyen duci a nő, ez aztán tényleg "nagy" elvárás a nőkéhez képest: "Legyen saját lakás, autó, min, fél millás kereset, legyen a férfi jóképű, izmos, én cserébe azt tudom nyújtani,hogy lóg a hasam,mint a Vietnámi csüngőhasú malacnak"
2017. márc. 17. 18:30
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicces hogy itt ellent is mondasz magadnak, leírod hogy milyen emberek élnek párkapcsolatban, majd kijelented hogy a nőknek vannak irreális elvárásai. Amennyire én tudom a párok még a legtöbb esetben egy férfiből és egy nőből állnak... vagy a nyolc általánosis, kőbuta példádnak van audija, vagy kicsit te is belezavarodtál abba amit mondani akartál.

Én nem hiszem, hogy bármi bántót is írtam volna, nem azt mondtam, hogy a kérdező "rossz", biztos vagyok benne hogy vannak nagyon jó és értékelendő tulajdonságai, de tény, hogy vannak hátrányai a párkeresés területén.

Én sokáig online társkeresőztem, a kérdező ugyanezt szeretné, kb 3-4 hónap alatt szeretne párt találni. Mivel nőként én a másik oldalon állok, leírtam, hogy szerintem ezzel a szettel, ennyi idő alatt nem reális. Vagy magán kéne egy kicsit tunningolnia (és nem csak a párja hanem a maga kedvéért is!! őt is zavarják a kusza fogai, az adóssága, az hogy a szüleivel él), vagy a keresésbe több időt és energiát fektetni. Az online társkeresésnek ráadásul sajnos nagy hátránya pont az onlinesága. Lehet, hogy élőben a kérdező a világ legjófejebb embere, de így a tények birtokában, anélkül hogy ismernénk bizony nem fest túl jó képet, mint ahogy lehet hogy a potenciális partnerek közül is párat elriaszt majd.

2017. márc. 17. 18:41
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
A felsorolásodból máris kihúznám az "okosat" :D - Ha okos lennél, nem kerültél volna ilyen anyagi helyzetbe, de legfőképp nem a gyk-n sajnáltatnád magad...
2017. márc. 17. 18:48
 50/60 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ismételten megkérdezem. Egy dagi csaj mit tudna nyújtani a kérdezőnek? Miért kéne megalkudnia, mikor láthatóan ez az EGYETLEN igénye, ergo rohadtul nem jön be neki?
2017. márc. 17. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!