Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyekkel indulok így a nőknél?
Nagyon okos kedved érzelmes érzelmes figyelmes férfi vagyok.
Viszont sajnos nagyon alacsony 162 cm és nagyon vékony.
Teljesen le vagyok égve több száz ezer ft -os tartozásom van. Sajnos emiatt a fogaimat sem tudom megcsináltatni.
Szüleimmel élek ami szintén tudom nem előny.
Nagyon jó lenne egy kedves törődő átlagos nem duci barátnő.
Mivel nincs pénzem eljárni sehova így kizárólag interneten próbálok társat találni
Igazából nem a kettős mérce itt a lényeg, lehet hogy teljesülni fog és a kérdező talál egy nem duci lányt, én nem is ezen akadtam ki (pedig én voltam a 73 kgs válaszoló) inkább az "átlagos" jelzőn. A kérdező minden csak nem átlagos: Az átlagnál alacsonyabb, anyagi gondokkal küszködik, és van látható szépséghibája.
Ha ezt nőként írta volna le (mondjuk az átlagnál legyen nagyobba testsúlya, mert ahogy a nők szemébena magasság akkor a férfiak szemébena testsúly lehet még ilyen kizáró ok), rá se mondhatnánk hogy átlagos, hanem hogy bizony vannak hátrányai a párkeresés területén.
Egy túlsúlyos, kusza fogsorú, adósságban úszó nőnek is azt mondanád, hogy ne változtasson így jó? Hogy talál majd magának valami átlagos hapsit, aki szeretne fogja így is? Én neki is első körben a változtatást javasolnám, hogy legyen több esélye, ne csak "egy lottót vegyen, ha meg akarja nyerni a főnyereményt."
Az a vicces hogy itt ellent is mondasz magadnak, leírod hogy milyen emberek élnek párkapcsolatban, majd kijelented hogy a nőknek vannak irreális elvárásai. Amennyire én tudom a párok még a legtöbb esetben egy férfiből és egy nőből állnak... vagy a nyolc általánosis, kőbuta példádnak van audija, vagy kicsit te is belezavarodtál abba amit mondani akartál.
Én nem hiszem, hogy bármi bántót is írtam volna, nem azt mondtam, hogy a kérdező "rossz", biztos vagyok benne hogy vannak nagyon jó és értékelendő tulajdonságai, de tény, hogy vannak hátrányai a párkeresés területén.
Én sokáig online társkeresőztem, a kérdező ugyanezt szeretné, kb 3-4 hónap alatt szeretne párt találni. Mivel nőként én a másik oldalon állok, leírtam, hogy szerintem ezzel a szettel, ennyi idő alatt nem reális. Vagy magán kéne egy kicsit tunningolnia (és nem csak a párja hanem a maga kedvéért is!! őt is zavarják a kusza fogai, az adóssága, az hogy a szüleivel él), vagy a keresésbe több időt és energiát fektetni. Az online társkeresésnek ráadásul sajnos nagy hátránya pont az onlinesága. Lehet, hogy élőben a kérdező a világ legjófejebb embere, de így a tények birtokában, anélkül hogy ismernénk bizony nem fest túl jó képet, mint ahogy lehet hogy a potenciális partnerek közül is párat elriaszt majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!