Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor értik már meg a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik már meg a férfiak, hogy a nőknek is vannak nehézségeik a párkereséssel?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Túl vagyok már pár furcsaságon a témával kapcsolatban, de képtelen vagyok olyan férfit találni aki ne csak szexelni akarna, vagy ne lenne teljesen életképtelen.

Egyetemre járok, vannak hobbijaim is, eljárok barátnőkkel és baráti társasággal sokféle helyre, szóval elég széles körben ismerkedem. Próbáltam a netet is, de azt inkább hagyjuk.

Szóval nem értem a férfiakat itt az oldalon, mert amikor látok itt leírva egykét kérdés alá az kész röhej. Olyan férfival eddig nem találkoztam kb akiről ne derült volna ki, egykét olyan dolog ami számorma elítélendő. Megcsalások, adósság, szerencsejátékszenvedély, túlzott egoizmus, gorombaság és még sorolhatnám. Sosem voltak nagy igényeim, de jöttök itt a felső 10 meg 20%-al, hogy minden nő csak abból válogat. Az a szomorú helyzet, hogy ez így van mert a többi teljesen alkalmatlan párkapcsolatra az előbb említett okok egyike miatt.

Hogyan gondolhatjátok, hogy csak azért mert valaki nő, olyan könnyű a párválasztás ? Tudjátok ti, hogy mennyi farkasbőrbe bújt bárány van a pasik között ? Tudjátok ti, hogy mennyi embert kell finoman lekoptatni valahogy, hogy ne sértődjenek meg ? Tudjátok, hogy ez mennyire nehéz tud lenni, pl akkor ha az illetővel össze van zárva az ember nap mint nap ? Fogadni merek, hogy ebbe még sosem gondoltatok bele.

Ja és persze mindenért mi nők vagyunk a hibásak. Én nőies nő vagyok, nem vagyok egy megrögzött feminista, de a mai férfi választék nagyon silány, sokszor úgy érzem, hogy nekem kell férfiként viselkedni egy férfi mellett ami nagyon zavar.

Félre értés ne essék nem kérek priviket, nem ismerkedni akarok itt, csak gondoltam megkérdezem erről a véleményeteket.

2017. márc. 14. 20:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"Megcsalások, adósság, szerencsejátékszenvedély, túlzott egoizmus, gorombaság" - ezek mondjuk nem olyan dolgok, amit egy átlagember ne tudna teljesíteni, mármint a mellőzésüket, ezen kár kiakadni, hogy akkor biztos milliós fizetés kell, hogy ne legyen adóssága az embernek. Ellenben nem tudom elképzelni, hogy kb az összes férfinak ilyen szintű problémái lennének, és tényleg nem akad egy sem, akinek nincs és legalább megközelítőleg normális. Az szokott lenni ilyenkor a valódi helyzet, hogy a nők előszeretettel kezelnek amúgy jelentéktelen dolgokat elítélendő hibának. Ilyen szélsőségesen szigorú mércével már hihetőbb, hogy tényleg nincs "normális" férfi.

Azt meg a hajamra kenhetem, hogy 25 évesen (a korombeli lányok által gyakran szidott korosztály tagjaként) mondhatom egész normális világnézetem meg személyiségem van, van felelősségtudatom, terveim, megbízható vagyok, meg satöbbi, ha nem vagyok jóképű, meg divatos öltözetű, meg társasági, bulizós, sok embert ismerő ember. Mert ugye a jó külső és a jó szociális rang a beugró egyáltalán, hogy emberszámba vegyenek, ez valahogy mindig kimarad a "nekem csak egy normális személyiségű férfi kell"-szövegekből. Vagy már annyira evidens, hogy azért nem teszik hozzá?

2017. márc. 14. 23:25
 32/37 anonim ***** válasza:
64%

A kedves kérdező kitartot keres nem pedig párt. Egyetemre jár de már a családalapításon agyal. Elmenne szülni az iskolapadból, munkaviszony nélkül, megtakarítások híján. Egy kis logikával érthető miért rak x-et a saját korcsoportja mellé: átlagban ezek a fiúk is diákok vagy pályakezdők zömében üres zsebbel és hasonló elvárásokkal. Míg a 30-40 korosztály lerakott már valamit az asztalra. A szerencsésebbek már megszedték magukat: van saját lakás, nagy autó,pénz, utazás nahh és a friss puncinak is nagyobb ereje van egy idősebb férfinél mint a huszonévesek között. Aztán a 40-50 között az anyagi javak hatványozodnak, de érthetően ez már túl sok a kérdezőnek. Aztán egy 38 éves pasi vonzóbb és fiatalosabb mint egy 48..

Néhány szóval: olyan ferfit keres aki gazdag, akinek szülhet, nem kell mellette dolgozni, küzdeni, erőlködni. Sok más nő van aki igy gondolkodik. Én személy szerint igazat is adok nekik, ha őszinték. De ez a kérdés bújtatva van, másra fogja a problémát mint ami maga igazából.

Egy 26 éves nő véleménye

2017. márc. 14. 23:53
 33/37 anonim ***** válasza:
54%

Neked azért van nehézséged, mert nem találod meg azt aki elégé jól néz ki, 30 körüli, van lakása kocsija pénze és hajlandó lenne penzelni. Nem mondom sok ilyen fiatal nő van, tele velük a magyar insta. SUV-os huszonéves luxusmamik akik valamelyik budai kerületben laknak. A nagy szerelem közepette azonnal jön a gyerek is. A diáklányból pedig trendi mami lesz.

Rossz körökbe mozogsz meg kép nélkül nehéz megmondani milyen esélyeid vannak a külsőddel. Eszed ágába sincs korodbelivel kezdeni.

2017. márc. 15. 00:01
 34/37 Sunshinedoll ***** válasza:
42%
Sose, mer a férfiak egyszerűek, mint a kavics a nike cipőm talpába beleragadva, amit kuvanheezen tudok lekotorni a küszöbbel.
2017. márc. 15. 00:22
 35/37 anonim ***** válasza:
62%

"Off, de... uhh, megértük ezt is: ronda nő is van már az oldalon, talán az első! :D Üdvözöllek a GYK-s leendő legendák körében! Még ha nehezen is tudom elképzelni, hogy valóban létezel és valóban ronda vagy. Vagyis létezni létezel, csak... na, érted."

Basszus úgy csinálod mintha nem láttál volna még ronda nőt. Képzeld el igen létezem és csúnya is vagyok. Ez van.

2017. márc. 15. 01:14
 36/37 anonim ***** válasza:
Az pl.miért baj,hogy valakinek, mondjuk nekem is adósságom van? Az az én saram, tudom rendezni a fizetésemből, azzal neked nem kellene foglalkozni, havi 40 durván, még marad simán annyi pénzem,ami nekem elég erre-arra.
2017. márc. 15. 06:22
 37/37 anonim ***** válasza:

Nekem nincs egyik leírt probléma sem, egyszerűen csak nem nézek ki jól és nem is volt soha barátnőm. Sok ilyen férfi van még.

Ettől függetlenül nekem az lenne veled a probléma, hogy sürgeted a gyereket, és ettől megijednék, 23 évesen még semmim sincs, erre még nem állok készen. Nem kell ennyire eltervezni mindent. Érezd jól magad a pároddal és majd alakul minden magától.

Miért baj, ha 30-40 évesen szülsz, hidd el, akkor is ugyanolyan fiatalos, jó anyuka lehetsz.

2017. márc. 15. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!