Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor értik már meg a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik már meg a férfiak, hogy a nőknek is vannak nehézségeik a párkereséssel?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Túl vagyok már pár furcsaságon a témával kapcsolatban, de képtelen vagyok olyan férfit találni aki ne csak szexelni akarna, vagy ne lenne teljesen életképtelen.

Egyetemre járok, vannak hobbijaim is, eljárok barátnőkkel és baráti társasággal sokféle helyre, szóval elég széles körben ismerkedem. Próbáltam a netet is, de azt inkább hagyjuk.

Szóval nem értem a férfiakat itt az oldalon, mert amikor látok itt leírva egykét kérdés alá az kész röhej. Olyan férfival eddig nem találkoztam kb akiről ne derült volna ki, egykét olyan dolog ami számorma elítélendő. Megcsalások, adósság, szerencsejátékszenvedély, túlzott egoizmus, gorombaság és még sorolhatnám. Sosem voltak nagy igényeim, de jöttök itt a felső 10 meg 20%-al, hogy minden nő csak abból válogat. Az a szomorú helyzet, hogy ez így van mert a többi teljesen alkalmatlan párkapcsolatra az előbb említett okok egyike miatt.

Hogyan gondolhatjátok, hogy csak azért mert valaki nő, olyan könnyű a párválasztás ? Tudjátok ti, hogy mennyi farkasbőrbe bújt bárány van a pasik között ? Tudjátok ti, hogy mennyi embert kell finoman lekoptatni valahogy, hogy ne sértődjenek meg ? Tudjátok, hogy ez mennyire nehéz tud lenni, pl akkor ha az illetővel össze van zárva az ember nap mint nap ? Fogadni merek, hogy ebbe még sosem gondoltatok bele.

Ja és persze mindenért mi nők vagyunk a hibásak. Én nőies nő vagyok, nem vagyok egy megrögzött feminista, de a mai férfi választék nagyon silány, sokszor úgy érzem, hogy nekem kell férfiként viselkedni egy férfi mellett ami nagyon zavar.

Félre értés ne essék nem kérek priviket, nem ismerkedni akarok itt, csak gondoltam megkérdezem erről a véleményeteket.

2017. márc. 14. 20:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, még mindig nem vagyok nyerő, mert nem 7 milláért vettem lakást, csak 6,3-ért egy szobásat :) Annyi előnye van,hogy közel van minden, tesco,spar, buszpálya udvar, piac, bár oda nem szoktam járni,pedig közvetlen mellettem van. :) Hiába az ember soha nem lehet elég jó.:)
2017. márc. 14. 21:18
 22/37 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy kérdező, neked ki lenne a jó? Jogász, havi millás fizetéssel, hogy ne legyen adósság. Minden reggel visz neked a kávét az ágyba, leveti a kabátodat, van kocsija és valami amerikai stélusú kérója. Hobbija a Föld körüli utazás ahová visz magával, soha nem csal meg, nő az egy létezik aki te vagy. Higgadtan kezeli a hisztijeidet, amit te kigondolsz abba mindig beleegyezik. Nem iszik, nem dohányzik stb...

Ilyen kellene?

És mit tudsz te nőként mutatni amiért ezt neked valaki teljesíti? Te úgy gondolod, hogy hozzád nem kell kompromisszumot kötnie a férfinak, te úgy vagy főnyeremény ahogy vagy?

2017. márc. 14. 21:28
 23/37 A kérdező kommentje:

Látom sokan a kérdést sem értették meg / olvasták el rendesen.

Nem arról van szó, hogy nem kellek senkinek, egyszerűen felhozatal nagyon gázos. Kb 7 éve érdekelnek a férfiak igazán és eleinte nem zavartak ezek a dolgok, de mivel felnőttem lassan tervezni kell az életet is ugyebár. Régebben volt pár szexkapcsolatom, de ott is csak kihasználtak a legtöbb esetben. Kb. úgy bánt velem a pasi mint a kutyával. Füttyentett amikor jó volt neki, amúgy ha én akartam talizni minden mondvacsinált okkal lerázott.

A 2 komoly kapcsolatomból pedig gyakorlatilag menekülni akartam, annyira kiábrándító volt a végére mindkettő. Én szeretnék szülni lehetőleg minél fiatalabban, nagyjából most, de alapvetően nincs erre megfelelő jelölt.

A saját korosztályom minősíthetetlen a legtöbb esetben, konkrétan semmi akartuk vagy felelősség tudatuk nincs, olyanok mint a tinik, sőt.

A kicsit idősebbek 30-40as korosztály már kellően értelmesek de ott meg jönnek az egyéb problémák. Amiket fent leírtam...

A 40-50-es korosztály szimpatikus lenne, ők még igazi férfiak, de sajnos nincs apakomplexusom szóval nem nagyon tudnék velük kapcsolatot elképzelni.

Női oldalról sem könnyű ám megtalálni az embernek az élete párját, és én még szerencsés vagyok mert mindig akad udvarlóm csak hát ugye az embert minél többször ejtik pofára annál gyanakvóbb és egyre nehezebb megbízni az emberekben.

2017. márc. 14. 21:30
 24/37 anonim ***** válasza:
33%
Szexkapcsolatos fajtából vagy, értem már. Ne csodálkozz, hogy értelmes férfi nem áll veled szóba.
2017. márc. 14. 21:46
 25/37 anonim ***** válasza:

Leírtam mindent, aztán hosszú lett, úgyhogy úgy döntöttem, inkább privátba küldöm. Nem sértődök meg, ha nem olvasod végig, végülis a saját gondolataim nem biztos, hogy a legizgalmasabbak, legigazabbak.

Azt azért vedd figyelembe, hogy ide, erre az oldalra nagy többségben azok jutnak el, akiknek valami féle problémájuk van, akik válaszokat keresnek, adott esetben nem találják a helyüket. Az, hogy nem érted a fiúkat ezen az oldalon, meg hogy kész röhej, amiket ide írnak, valószínűleg épp azt jelenti, amit mondasz is: azokat nem érted, akik ide járnak. És ahogy korábban mondtam, ide azért nagyrészt azok kerülnek, akiknek van /volt valamilyen problémájuk.

Én is így kerültem ide, volt egy megkérdőjelezhető szakításom és hiába racionális tipus vagyok, általában fel tudom mérni a helyzetet küldő szemlélőként, akkor, abban a pillanatban ez nem ment. Tehát szükségem volt egy ismeretlen támasztékra, ami ha nem is tényleges megoldást, de valamiféle megnyugtatást kínál.

Ha ezen a dolgon nem teszem túl magam, nem oldom meg(végül persze magamtól), akkor bizony Isten, hogy azok táborába tartoznék, akik szerint a nőknek semmi sem elég.

Bár még így is vannak kételyeim, hisz mondom, racionálisan nézem a dolgokat, a tulajdonságaim ellenére a lányok többsége mindig elutasító volt velem szemben. Nem nárciszikusságból, de leírom azokat, amiket akár saját tapasztalatból, akár mások reakcióiból, de biztosan tudok magamról: intelligens vagyok, kimondottan jó a logikai részem, de a jobb agyféltekém sem maradt le, van szépérzékem. A hobbim a munkám, a kreatív és a matematikai "erőnlét" is szükséges hozzá. Még általános iskola végén döntöttem amellett, hogy ez lesz a melóm, hiába próbáltak lebeszélni. Tudtam, hogy ebben van jövő, pénz, és hogy ezt szeretni tudnám. Mai napig nem érzem, hogy dolgozni járnék, inkább csak hódolok a hobbimnak. :) Sajnos az őszinte empátiám nem túl fejlett, de tudom, hogy mikor mit kell mondani ahhoz, hogy a másik fél jobban érezze magát. Kimondottan ügyesen bókolok, ha akarok, tudok a társaság középpontja lenni - viszont általában nem akarok. Fontos számomra a család, szeretem az állatokat, a természetet. A sportot is, bár főleg hobbiként - mindenből egy keveset. Az egyetlen a biciklizés volt, amit komolyabban is űztem, nem ritkán mentem egyedül középsuliban 250+ kilométeres napi túrákra. Vékony vagyok, az átlag női ízléshez túl vékony is, a 189 centimhez csak 65 kiló passzol - egyelőre, de úton vagyok felfelé. Megjegyzem a legtöbb nőnek ez mindig komoly hátrányt jelentett(akkoriban 70kg-t alig ütöttem), egynek eszébe sem jutott, hogy esetleg ő motiválhatna afelé, hogy "gyúrjak".

Mindig értelmes, okos, ügyes barátnőim voltak, és a kapcsolataimra még most is boldogan tekintek vissza. Bár megjegyezném, hogy a barátnőim többségének sokáig kellett udvarolnom, sokat kellett velük barátkoznom, mire megértették, hogy az, hogy vékony vagyok, nem jelent annyit, mint gondolják. Merthogy igaz, egy férfinek védelmet kell nyújtania, a nőnek biztonságérzetet adni. De ha azt nézem, a legtöbb ismerősömnél sokkal bátrabb vagyok, van kiállásom, nálamnál kétszer "nagyobbak" közé is álltam már be, hogy rendet tegyek, és mivel van kiállásom, ez sikerült is. Főleg azért, mert tudom, hogyan kell az emberekre hatni, tudom manipulatív lenni. Utóbbi sokszor jó, de sokszor rossz pont is, mostanában már figyelek arra, hogy "ne használjam rosszra"(hehe, mintha egy HarryPotter könyvben a varázslatról lenne szó).

Nem akarom, hogy úgy jöjjön ez le, mintha magamat tartanám az abszolút szuperhímnek, mert nem így van, sok hibám is van, sokszor előítéletes vagyok, néha nem úgy foglalkozom az emberekkel, ahogy megérdemelnék, elalszok a munkából, és vagy negyvenszeresen bosszulom meg, ha valaki átver, ahelyett, hogy csak jelezném: tudom.

Na, és akkor visszatérve az elejére, mert ezt csak azért írtam le, én látok igazságot abban, hogy a nőknek könnyebb a párkeresés. Ők azért válogathatnak, hisz nekik udvarolnak és nem fordítva. De megértem az álláspontod, sajnos tényleg sok a szerencsétlen ember, meg azt is tudom, hogy sok a kétszínű tuskó a férfiak között. Tudom, mert annó egyik legjobb barátom veszítette el nálam a "státuszát" azzal, ahogy a nőkről beszélt. De te is tudd, hogy a lányokkal se könnyű, főleg mikor fiatalok és nagy részük disneymesében él, csak a rózsaszín ködöt keresik, a királyfit a fehér lovon, csak azt nem tudják, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az ő média, filmek és hasonló dolgok által kialakított képük a tényleges FÉRFI.

Persze ez fordítva is igaz, egy jó komám folyton a tv-s celebekről hadovál.. fárasztó is.:)

Na, most meg én lettem fárasztó, ha így van, ne haragudj érte, csak megmozgatta a kérdésed(ami inkább kijelentések halmaza) a fantáziám.

Üdv

u.i.: ja, és hogy a jellemző tulajdonságaimhoz még egyet hozzátegyek: hamar elélvezek(bár általában több "menetet" birok). Ezt csak azért írom le, mert valószínűleg összefüggésben van azzal, hogy régebben visszahúzódó, félénk fiú voltam és a mostani önmagam hosszú munkával alakítottam ki, valószínűleg tudat alatt még mindig ugyanaz a gyerek lehetek, és ez ilyen módokon jöhet elő rajtam, mint a korai elélvezés. Legalábbis olvastam, hogy van összefüggés, de nem vagyok pszichológus.:)) És bocs ez utóbbi magánügyi témával kapcsolatban.

2017. márc. 14. 21:47
 26/37 anonim ***** válasza:
63%

Szexkapcsolatos fajtából vagy, értem már. Ne csodálkozz, hogy értelmes férfi nem áll veled szóba.

nem mindenki játsza a szerelmes legyünk kapcsolatba mert álomvilágba élni jót

2017. márc. 14. 21:48
 27/37 anonim ***** válasza:
Ó, b@.sszameg, mire a végére jutottam ennek a sz@.rnak, elfelejtettem, hogy inkább privátban küldeném el.:D Na, most mindenki tudja, hogy korán elélvezek, a franc.:D
2017. márc. 14. 21:48
 28/37 anonim ***** válasza:
43%

Micsoda igények...ne kenne életképtelen, vagy ne csak szexre kellene.

28 vagyok. Van egy jül kereső munkahelyem, önfentartó vagyok. A hobbim az olvasás, filmezés, rajzolás. Kék szem, rövid haj, sportos alkat. Romantikus típus vagyok. Mégis egyedül. Szval hagyjuk már h csak ennyi kell a nőknek...

2017. márc. 14. 22:02
 29/37 anonim ***** válasza:
72%

"képtelen vagyok olyan férfit találni aki ne csak szexelni akarna"

Pedig sok olyan pasi van aki nem csak szexre hajt.. bár ezeket a nők emberszámba se veszik. Azok kellenek nektek, akik már az első randin megdöntenek, mert ők a szemetekben a " erős férfi" ki ki tudja mutatni a "férfiasságát"

2017. márc. 14. 22:11
 30/37 anonim ***** válasza:

Nem baj 83%-os, megtisztelsz a bizalmaddal. :)

30/f

2017. márc. 14. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!