Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor értik már meg a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik már meg a férfiak, hogy a nőknek is vannak nehézségeik a párkereséssel?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Túl vagyok már pár furcsaságon a témával kapcsolatban, de képtelen vagyok olyan férfit találni aki ne csak szexelni akarna, vagy ne lenne teljesen életképtelen.

Egyetemre járok, vannak hobbijaim is, eljárok barátnőkkel és baráti társasággal sokféle helyre, szóval elég széles körben ismerkedem. Próbáltam a netet is, de azt inkább hagyjuk.

Szóval nem értem a férfiakat itt az oldalon, mert amikor látok itt leírva egykét kérdés alá az kész röhej. Olyan férfival eddig nem találkoztam kb akiről ne derült volna ki, egykét olyan dolog ami számorma elítélendő. Megcsalások, adósság, szerencsejátékszenvedély, túlzott egoizmus, gorombaság és még sorolhatnám. Sosem voltak nagy igényeim, de jöttök itt a felső 10 meg 20%-al, hogy minden nő csak abból válogat. Az a szomorú helyzet, hogy ez így van mert a többi teljesen alkalmatlan párkapcsolatra az előbb említett okok egyike miatt.

Hogyan gondolhatjátok, hogy csak azért mert valaki nő, olyan könnyű a párválasztás ? Tudjátok ti, hogy mennyi farkasbőrbe bújt bárány van a pasik között ? Tudjátok ti, hogy mennyi embert kell finoman lekoptatni valahogy, hogy ne sértődjenek meg ? Tudjátok, hogy ez mennyire nehéz tud lenni, pl akkor ha az illetővel össze van zárva az ember nap mint nap ? Fogadni merek, hogy ebbe még sosem gondoltatok bele.

Ja és persze mindenért mi nők vagyunk a hibásak. Én nőies nő vagyok, nem vagyok egy megrögzött feminista, de a mai férfi választék nagyon silány, sokszor úgy érzem, hogy nekem kell férfiként viselkedni egy férfi mellett ami nagyon zavar.

Félre értés ne essék nem kérek priviket, nem ismerkedni akarok itt, csak gondoltam megkérdezem erről a véleményeteket.

2017. márc. 14. 20:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
25%
húú, micsoda problémák, aztaaa... Még mindig jobb, tudsz válogatni, ha csúnya pasi lennél, még szóba se tudnál állnicsajjal, nem hogy válogatni közülük.
2017. márc. 14. 20:36
 12/37 anonim ***** válasza:
37%

Először durvább választ akartam írni, de végül úgy döntöttem, hogy türelmes leszek veled, mint apa a hülye gyerekével, bár sok reményt nem fűzök hozzá, hogy felfogod.

Szóval:

Van egy újságom, kislányom: tökéletes férfi nincsen. Hibái mindnek vannak, és sajnos a magadfajta pitsák(akik egyébként a nők 90%-át alkotják) hajlamosak csak a rosszat, a hibákat észrevenni mindenkiben, mert infantilis kislányok vagytok, nem vagytok alkalmasak komoly kapcsolatra, mert a kapcsolatnak az a része, hogy adni a másiknak, az belőletek teljesen hiányzik, ti csak kapni akartok. És mindent meg akartok kapni, még mindig a fehér BMW-s szőke hercegben hisztek, mint a 12 éves tinik.

Ami elég szégyen így huszonévesen.

Az egyetlen dolog, ami számodra megnyugtató lehet, hogy ez nagyrészt nem a te hibád, csupán a korszellem áldozata vagy.

2017. márc. 14. 20:40
 13/37 anonim ***** válasza:
23%

Pont úgy sírod ezt mintha a mai nőkről el lehetne mondani általánosságban, hogy nem dugatják magukat 20 éves korukra legalább öt emberrel, mintha nem lennétek állandóan bizonytalanok, mintha nem lennétek depressziósak, mintha vernétek és húznátok egy csomó srác fejét. Sorolhatnám a ti általános hibáitokat is.

"Megcsalások, adósság, szerencsejátékszenvedély, túlzott egoizmus, gorombaság..."

Megcsalás nálatok is van, adósság is főleg hitel, szerencsejáték nem jellemző, de másra elvertek annyit, egoisták is jócskán tudtok lenni, gorombát nem mondanám inkább sokótok nagypofájú

2017. márc. 14. 20:47
 14/37 anonim ***** válasza:
34%

"Olyan férfival eddig nem találkoztam kb akiről ne derült volna ki, egykét olyan dolog ami számorma elítélendő."

A gáz akkor veled van KisManó. Nézd, nem az értelmes férfiak tehetnek arról, hogy te a rossz vagy torz nevelési minták áldozata lettél és nem tudod velőből kiszűrni a báránybőrbe bújt farkasokat. Sok nő tudja nagyon is a pasiról, hogy valami nem stimmel vele, ennek ellenére mégsem száll ki, mert abban reménykedik, hogy az majd megváltozik érte. Na nekem meg az ilyen érzelmileg, mentálisan egy bites nőkkel van tele a hócipőm. :)

2017. márc. 14. 20:47
 15/37 anonim ***** válasza:
33%
Ismét csak azzal kell szembesülnöm,hogy esélytelen vagyok, van adósságom (lakáshitel), de ha ez nem lenne elég, sajnos erősen abba a kategóriába esek, "akit hogyan koptassanak le finoman,hogy ne legyen sértődés", azaz nem vagyok jóképű :) Ez a nő is mint a kérdező, az ilyeneknek nem egy élő férfi kell társnak,akinek vannak saját gondolatai,vagy hibái,mint minden embernek általában, hanem vagy egy plüss maci amit rakhat kénye-kedve szerint ide-oda,vagy egy gumiférfi.
2017. márc. 14. 20:49
 16/37 anonim ***** válasza:
34%
X15 azért a nők többsége a lakáshiteles kecóba szó nélkül beköltözne... Ez a furcsa a kérdezőnél, egy 7-10-15 millás lakást mégis hogy vegyen meg szerencsétlen pasi?
2017. márc. 14. 20:53
 17/37 anonim ***** válasza:
72%

Hagyd kerdezo, itt mindenki magara veszi, pedig ok allitolag tokeletes ferfiak sajat maguk szerint, de ilyenkor megy a hisztike 😂😂😂

Igen, nokbol is vannak erdekesek, de nyilvan nokent minket hidegen hagy a tobbi no viselkedese egy parkapcsolatban. A ferfiakra pedig sokkal jellemzobb, hogy normalisnak tetteti magat 1-2 honapon keresztul, a nok altalaban nyitottabbak, oket kell hodtani, nem nekik igy nincs miert megjatszani magukat.

2017. márc. 14. 20:53
 18/37 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell a nőknek megjátszaniuk magukat? Hányótok feje van kikenve most is? Még a külsőtöket is megváltoztatjátok és ezzel is megjátszátok a valóságot.
2017. márc. 14. 21:04
 19/37 anonim ***** válasza:
4%

@8

Off, de... uhh, megértük ezt is: ronda nő is van már az oldalon, talán az első! :D Üdvözöllek a GYK-s leendő legendák körében! Még ha nehezen is tudom elképzelni, hogy valóban létezel és valóban ronda vagy. Vagyis létezni létezel, csak... na, érted.

2017. márc. 14. 21:05
 20/37 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem kedves Kérdező, az elviselhetetlenül fäszparaszt stílusod miatt nem kellesz annak, aki neked kellene.

A helyedben elgondolkodnék kicsit magamon. Na písz!

2017. márc. 14. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!