Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik miután más színűre festették a hajukat, azt érezték, hogy máshogy viszonyulnak hozzájuk a férfiak?

Figyelt kérdés

Pl. barnáről szőkére váltott, és az utcán, munkahelyen utána sokkal inkább megnézték, bókoltak, stb... Vagy a fordítottja: szőkéről barnára, és a bókok elmaradoztak, lanyhult az érdeklődés.

Hogy éltétek azt meg, hogy egy kis "imidzsváltás" ilyen fokú változást tud hozni az ellenkező nemmel való kapcsolatotokba?

2017. márc. 10. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Volt erről egy cikk is: egy nő kipróbálta, hogy adott hajszínnel milyen bókokat kap, hányan szólítják meg. Tippeljetek, melyik hajszín volt a legsikeresebb... természetesen a szőke.

Én is szívesen kipróbálnám a szőke hajat, de nem fogom, mert nagyon szép, ápolt, fényes, barna hosszú hajam van, amit sajnálnék tönkretenni és egyébként is ez a szín a legtermészetesebb az én tónusaimhoz.

2017. márc. 10. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Inkább olyan volt, hogy a derékig érő hajam levágattam "fül alattig" érőre és egy kicsit vagányabb stílusú formát kapott.

Azóta, sokkal több bókot kaptam, azt mondták sokkal szexibb lettem tőle és több férfi is megnézett az utcán...

Páromnak is mindkettő forma tetszett...

Én, az ellenkező véleményen vagyok...megbántam, hogy ennyire levágattam, de legalább megerősödött picit. így most megint növesztem, de valami "köztes" megoldásnál maradok.

Festeni, sosem festettem a hajam, nem is tervezem.

2017. márc. 10. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
En tobbeknek tetszem miota szoke helyett barna vagyok. Ennek ellenere vissza akarom festeni lassan szokere, az eredeti szinemnel egy picit vilagosabbra, mert kezdek oreg lenni a sotetbarnahoz :D
2017. márc. 10. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen... többen is mondták, hogy nem tetszik nekik a festett haj :D
2017. márc. 10. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
33%

Ugye ez most nem komoly ? Senkit nem érdekel milyen színű a hajad.

Ha már külsőségeknél tartunk... Vagy szép a pofid, vagy nem. Vagy jó a tested, vagy nem. Utóbbin lehet kicsit csiszolni az arcot csak vakolattal lehet elfedni, van ahol az se segít.

2017. márc. 10. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!