Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vallásos lányok hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vallásos lányok hogyan viszonyulnak egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Van egy szimpatikus lány az ismerőseim között, akivel bár még sosem beszéltem, elég szimpatikus viszont nagyon vallásos. Nem tudom, ha közelednék felé, hogyan reagálna. Esetleg ha összejönnénk, hogyan állna hozzá a kapcsolathoz, meddig menne el, úgy értem csók még igen, de szex már nem, vagy hogyan megy ez.

Vallásos lányok, esetleg bárki, akinek van tapasztalata ilyen ügyben, tudnátok tanácsot adni?

20 éves a lány is és én is (fiú vagyok, az egyértelműség kedvéért..)

2016. máj. 30. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Vallásos emberektől isten óvjon. :D
2016. máj. 30. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Az o nezeteit kellene megtudakolnod. Ha nagyon vallasos, akkor mindennemu nemi erintkezes a kezfogas kivetelevel tilos szamara, illetve csak a ferjenek van "fent tartva". Ha masabb a felfogasa akkor jarhattok is, de azt is fontos tisztazni hogy te hogyan allsz a vallasokhoz mert ha massziv ateista vagy akkor total felesleges ket teljesen kulonbozo embernek boldogitania egymast.
2016. máj. 30. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire vallásos.
2016. máj. 30. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Aki képes hinni az ilyen természetfeletti fasságokban azt agyon kellene lőni.
2016. máj. 30. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

azt tudod, h ha beszélsz vele, akkor te sokkal többet megtudhatsz, mint mi úgy általában?

többféle vallásos ember létezik:

- van a szex nincs csak házasság után

- van, aki a vasárnapi misét kihagyni bűn, isten megver

- van, aki hisz istenben ugyan, normális életet akar élni csak, de semmi hülyesége nincs

- egyéb, ami nem jutott eszembe most :)

2016. jún. 1. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!