Miért viszonyulnak így a férfiak a barátsághoz és a kapcsolathoz?
"Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?"
Karinthy Frigyes
Sajnos így van. Többen is megírták már mindenfelé. Az a gond ha te egy szingli sráccal úgy foglalkozol, mint egy barát (törődsz vele, közös van bennetek, elnevetgéltek), akkor azt ő egyértelmű üzenetként fogja venni (hangsúlyozom) ösztönből.
De ugye az állati ösztöneinket már rég kinőttük és nincs szükség ilyesféle feltételezésekre, így van?
Voltam én is hasonló helyzetben nekem is megtetszett egy lány, akit eljegyeztek, de meg kellet hogy értsem, hogy Ő már másé. Egyedül maradtam, időközben én is megismertem egy lányt aztán pár évvel később két új barátom is lett az egyik az akkorra már férjezett már említett lány a másik pedig az ő férje.
Barátkoztasd meg a pároddal hátha, vagy gondolkodjon ő maga ezen el.
Szerintem is az a legjobb megoldás, ha bemutatod a párodnak. Onnan kezdve már nem egy ismeretlen ember nőjét nyúlná le, hanem a "haverjáét". Ez valahol tabu náluk. Ezután vagy elfogadja a helyzetet és közös baráttá válik, vagy nem keres többet.
Nálam ez bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!