Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen nőkről? Ti összejönnétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Kis szép arca van és csinos teste.

Kis visszafogott, nagyon csendes, félénk.

Körülöttem ugrál, mindent meg tesz nekem, figyel rám, kedvembe akar járni. Szerintem ez már túlságosan is figyelmesség.

Nem tudom nekem ez kicsit furi. Mai világban egy nő legyen domináns, tudjon irányítani egy férfit és ne ugrálja körül teljesen.

Tudom mivel nem vagyok helyes és kis felesleg is van rajtam, össze kéne tennem a kezem állítólag ilyen nőért, de engem ez a viselkedés nem tetszik.

2017. márc. 6. 21:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
2017. márc. 7. 07:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom észrevetted e de a szerepeknek nem kéne felcserelodnie...Azert mert Te valami dominat szeretnél otthonra,attól én meg tovabbra is nőnek szeretném érezni magam egy pasi mellett,és nem én akarom putyujgatni,a feneket torolgetni,ne a pasi sírjon a vállamon,es ne kelljen mar parancsokat osztogatnom neki stb.En nem itelkeztem a Te idiota vágyaid felett.Most mar igen.Akkor neked sem kene megmondani hogy az amire én vagyom az Szerinted mult szazadni.El vagy tajolva.valojaban ez a te perverziód,Úgyhogy mondhatom én is h ez nem a normalis... DE amúgy meg az se érdekel,ha a golyóidat a kis kacsójába tartva szorongatja a kis dominád.Kérdeztél valamit, nem tetszik a válasz Menj egy másik oldalra..En nő vagyok,és nekem ferfi kell nem egy síró kisbaba.Úgyhogy tehetsz egy szívességet...bal.f.asz.(19)
2017. márc. 7. 08:08
 23/25 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollt.. :)
2017. márc. 7. 10:49
 24/25 anonim ***** válasza:

#18 vagyok... hello :)

Szerintem Ti félre értitek a kérdezőt, mert nem képes értelmesen elmondani, hogy mi a baja. Persze ez nem a ti hibátok, hanem a magyarul beszélő tanáraié, meg az övé persze. :)

De a lényeg itt szerintem nem az, hogy dominát akar magának, aki uralkodik rajta, hanem egy egyenrangú partnert. Én legalábbis így vagyok vele. Nem akarok uralkodni a kapcsolaton és parancsolgatni stb. Így is eleget parancsolgatok az élet egyéb területein, ahol vezető pozícióban vagyok, és egy rakás helyen tőlem várják, hogy irányítsak, döntést hozzak, gondolkodjak, felelősséget vállaljak mindenért. Sokszor a tököm tele van már, hogy más nem képes egy döntést meghozni, mert retteg a felelősségtől, ami ezzel jár és tőlem várják folyton. Ezért vágyok egy olyan kapcsolatra, ahol a párom képes eldönteni, hogy az nap este melyik filmet akarja nézni, és ne tőlem kérdezgesse, hogy mit akarok nézni, és nekem mi a jó. Néha tényleg legyen határozott és gyalogoljon keresztül azon, hogy én mit akarok, mert fáradt vagyok már ahhoz, hogy ott is én hozzam a döntést sajnálom. Ez szerintem nem jelenti azt, hogy én dominát akarok, hanem csak annyit, hogy ha én éppen fáradt vagyok, akkor ne csússzon ki a kapcsolat irányítása a semmibe, hanem vegye át ő a gyeplőt és ne csak punnyadjunk stb.

Nem akarom, hogy a golyóim szorongassa, csak néha hadd érezzem, hogy ha nem csinálok semmit, azért akkor is mennek a dolgok. És ne az legyen, hogy mindig tőlem függ minden.

Persze a kérdező, ahol azt írja, hogy ez a 21. század és felcserélődtek a nemi szerepek stb... az ostobaság belátom, elhatárolódok attól a véleménytől. Nem cserélődtek fel. (PONT) Az csak egy rákos kitüremkedés a társadalom peremén, ami majd szépen elhal a korral. Nyugi :)

Remélem érthető, amit írtam, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert bennem is felmerült miközben írtam, hogy talán tényleg olyan, mintha dominára vágynék. De csak olyan mintha, és szerintem nem vágyom arra. :)

Minden jót!

2017. márc. 7. 13:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem egyenrangút keres ő,nézd meg hanyszor tette ma fel ezt a kérdést máshogy,és fordítva.
2017. márc. 7. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!