Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, akinek egyetlen egy barátja sincs? Ilyen embernek valami baja lehet?
Tök jól elviselem, ha a párom a haverjaival van. Szívesen vele tartok, nem vagyok antiszoc, ha meg nélkülem megy, akkor meg elfoglalom magam addig.
Nem hinném, hogy baj van velem, egyszerűen nehezen tudok kötődni emberekhez, szerelmen kívül. Bárkivel elvagyok, dumálok emberekkel, jóban tudok lenni szinte akárkivel, társaságban elvagyok, de úgy magamtól külön nem szoktam emberekhez közeledni, találkozni, stb, több évig jóban lenni valakivel és kötődni hozzá meg pláne.
Ez önmagában kevés információ, lehet egy tök oké személyiség is, akivel szívesen lennék, meg lehet nem ilyen is. Ergo pusztán ettől a ténytől még nem fújnék visszavonulót.
24/F
Nem baj, ha nincsenek barátaid, ez is egy személyiség. Én is ilyen vagyok, nem tudok társaságban "mókamikit" játszani. Van más, aki elvállalja ezt a szerepet.
Igen, összejönnék ilyen lánnyal, már csak az azonos személyiség miatt is. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!