Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól nincs már esélye az embernek?
Figyelt kérdés
Mi az az életkor, aminél már azt lehet mondani, hogyha idáig nem volt senkije egy férfinak (és szűz), akkor utána már elhanyagolható esélye van, hogy valaha lesz kapcsolata?
A kirívó eseteket ne vegyétek bele, hogy például egy tanyán él vagy ilyesmi. Az ok a visszahúzódó személyiség és a rossz külső.
2016. szept. 2. 17:21
1/13 anonim válasza:
90 évesen SE! Esély mindig van, a kérdés csak az, hogy élsz is e vele.
2/13 anonim válasza:
Ez nincs korban meghatarozva. Minden fejben dol el, ha te 30 evesen elhatarozod, hogy neked no kell, es valtoztatsz a hozzaallasodon, megprobalod a kinezetedbol, oltozkodesedbol, szemelyi higieniadbol, stilusodbol a maximumot kihozni, akkor lesz nod. A problema itt sokkal inkabb az, hogy minel idosebben szuz az ember, annal frusztraltabb lesz, es ha esetleg egyszer oda kerul a sor, nem fog tudni teljesiteni. Nekem van ket ismerosom is, akiknek 19 evesen jott az elso nojuk, 9-10 honap utan jott ossze az elso, de a csajaik turelmesek voltak szerencsere.
3/13 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam a dologból, hogy alapjában véve már nem fog változni a személyisége. Higiéniai és testalkati problémái nincsenek.
2016. szept. 2. 17:31
4/13 anonim válasza:
2) Hiába változtatsz magadon, ha egyszer nincs lehetőség az ismerkedésre... neten nem lehet, mert nem vagy adonisz, a haveri köröd meg ha szűkös, akkor cseszheted... járja a parkokat és szólítson le minden lányt aki ott sétál? Az elég creepy.
5/13 anonim válasza:
En ismertem nem egy olyan embert aki negyven ev korul talalt part es hazasodott meg. Aztan van akinek bejott es van skinek nem. Sokszor lattam,hogy vannak emberek akik keptelene megtanulni onalloan elni, szueikrol levalni,na ok szinte remenytelenek mind fiatal mind idosebb korban.Ha van sajat eleted,munkad neha kidugod az orrod otthonrol mashova is,tarskereson is fent vagy akkor barmikor megvan az eselye jobban hogy tslalsz valakit. Vannak nok akiknek pont h a csendesebb pasik jonnek be.Azert az mindenkepp fontos,hogy adj magadra,legyel apolt stb es mondjuk vmilyen sporttal karbantartsd a tested is.
6/13 anonim válasza:
Magadon valtoztatni - ertem ezalatt azt is, hogy nyitni mas emberek fele, nemtol fuggetlenul, uj baratokat szerezni munkahelyen pl. Csak kimaradt.
7/13 anonim válasza:
Esély mindig van. Ha nem adja fel az illető. Az a könnyebb út.
8/13 anonim válasza:
A saját terápiádat elkezdhetnéd pl. azzal, hogy egyes szám első személyben beszélsz magadról, nem E/3-ban.
9/13 anonim válasza:
Férfiaknál 30 év. Afelett már csak öregszik az ember, szóval ha addig nem sikerült tartós kapcsolatot kiépítened, soha többé nem is fog. Nőknél ez 45-50 év körül jön elő, a "kapuzárási pánik".
10/13 A kérdező kommentje:
Általánosságban voltam kíváncsi a helyzetre, nemcsak magamra nézve, ezért írtam E/3-ban. Sokan vannak így. Egyébként én olyan 26-28 éves korra tippelem a dolgot, hogy ekkor már olyan súlyos problémának kell lenni, ami nem tesz lehetővé (a lottónyerésnél nagyobb valószínűséggel) kapcsolatot. Köszönöm a válaszokat, de jöhetnek még.
2016. szept. 2. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!